Blogit
Valkoinen Harmaja

Paperiasetelmia seinällä

fantastic_frank1

fantastic_frank2

Fantastic Frank on ruotsalainen kiinteistövälitysfirma, jonka stailattuja kuvia käyn aina silloin tällöin ihastelemassa. Yritys palkkaa taidokkaita sisustussuunnittelijoita ja visualisteja stailaamaan myytävänä olevia kohteita. Joskus heillä on myös vähän erikoisempia ideoita asuntojen stailaukseen: esimerkiksi jonkin aikaa sitten eräs tyhjä asunto oli koristeltu erilaisilla kasveilla. Näytti tosi kivalta! Nyt löysin nämä kuvat, joissa tyhjään asuntoon on tuotu ilmettä eri värisillä paperiasetelmilla. Toimii ainakin näin tyhjässä tilassa. Voisihan tätä ideaa soveltaa kotiinkin jos sattuisi olemaan taiteesta pulaa…?

Translation: Fantastic Frank is a Swedish real-estate agency that also style the apartments that they sell. I often visit their homepages to admire beautiful apartments. Sometimes they also come up with quite creative ways of styling; a while ago they had styled an empty apartment with plants. Now I found these images, where different colours of paper have been arranged on the walls. Looks great in an empty space! Maybe one could apply this idea at home also, if you were short of art work…?

Images: Fantastic Frank

Kommentit (8)

 1. Anu

  Kas vaan, meilläkin sattumoisin on vähän tuota tyyliä yhdellä seinällä, ei vaan ihan noin laajamittaisena ja värikkäänä.

  Meillä jäi niin hyvä väriskaala lamelliverhojen näytepaloja, niin teippasin ne seinään. 🙂

  • suvi m

   Heh, kiva idea hyödyntää näytepalat. 🙂

 2. Sanna

  Hahha. Hauska idea ”kalustaa” koti laittamalla seinään papereita. Todella innovatiivista! :))

  • suvi m

   Niinpä. 🙂

 3. MS Ordinary

  Noistahan voi mallailla sopivaa seinän sävyä 🙂

  • suvi m

   Aivan! Ja minusta nuo paperit on aseteltu kauniisti. Ei vain lätkitty seinään. 🙂

 4. Hennis

  Hauskaa, tulee ihan mieleen väriopin luennot & harjoitukset reilulla sadalla eri värisellä kartongilla… Siis jos sinulle on tuttuja sellaiset harjoitukset, joissa etsitään esim. kahta eri väriä, jotka näyttävätkin samalta eri värisillä pohjilla jne. (olet vissiin jonkin verran ainakin harrastanut kuvataiteita, ja sieltä tuttuja teorioita siis) Miksipäs ei, itse asiassa mun viisvee piti aika pitkään yhtä mun harjoituskuviota seinällään aika pitkään – sisustuksen edelläkävijä siis! 😀

  • suvi m

   Ihana edelläkävijä siellä, suloista. 🙂 Olen vain harrastanut piirtämistä ja maalausta -teoriapuoli ei ole niin kovin tuttua. Ehkä jonain päivänä minulla on taas aikaa sille harrastukselle ja sen kehittämiseen – viimeistään eläkkeellä. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *