Blogit
Valkoinen Harmaja

Paolan ja Siken ideoita + liput Asuntomessuille

Asuntomessut starttaavat pian ja uusi Dekokin ilmestyi jo asuntomessuluetteloineen. Yksi messujen kiinnostavista kohteista – näin etukäteen arvioituna – vaikuttaisi olevan Lemminkäisen kohde Albatrossi, jossa on toteutettu Paola Suhosen ja Sikke Sumarin ideoita. Minuun kolahti etenkin Paolan myrsylyhdyistä kokoama lamppu:

Paolan ja Siken ideoita seuraavissa videoissa lisää:

No jokos on suunnitelmat asuntomessumatkasta lyöty lukkoon? Ajattelin arpoa teidän kesken kaksi Lemminkäiseltä saamaani Asuntomessujen pääsylippua. Arvon nuo liput yhdessä paketissa, eli voittaja saa molemmat liput.

Asuntomessulippujen arvontaan osallistut kertomalla kommenttilootassa mitkä asiat asuntomessuilla kiinnostavat sinua eniten. Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan asti (10.7. klo 23.59) ja maanantaina arvon voittajan. Onnea kisaan!

edit: HUOM! Kisa on jo nyt päättynyt!

Kommentit (140)

 1. Anonymous

  >Aivan kuten viime vuonna Kuopiossa, pihasuunnitelmat kiinnostavat. Toivottavasti lupaukset pitävät paikkansa ja messuilta löytyy inspiraatioita. Lisäksi tietysti sisustus ja ennen kaikkea valaisimet.-Ulla

 2. Anonymous

  >Messuilla minua kiinnostavat eniten sisustusratkaisut, joista saa inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. :)- Jasmin

 3. Anonymous

  >Tämän lähemmäksi messut eivät tule, joten nyt jos koskaan on oiva tilaisuus poiketa tuoreimpia sisustustuulia haistelemassa. Kivaa, että omassa kotikaupungissakin tapahtuu :)Innolla odotan kylpyhuone- ja saunaratkaisuja ja mahdollisia sisustusvinkkejä uuden ja vanhan yhdistämisestä.Messuporttien avautumista odottaen,Matonen

 4. Anu

  >Asuntomessuilta lähdemme hakemaan toteuttamiskelpoisia ideoita omaan talonrakennusprojektiimme =)

 5. Tui

  >Tänä vuonna eniten kiinnostavat pihat ja piensisustus. Talo on jo rakennettu, niin pohja- ja pintamateriaalit eivät tänä vuonna niin kiinnosta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *