Blogit
Valkoinen Harmaja

Päivitä siivousvälineesi ja osallistu Roosa nauha -kampanjaan

Kaupallinen yhteistyö: SINI

Minua Snapchatissa seuraavat taitavat tietää kuinka olennaisesti siivous kuuluu arkeeni. Nautin siististä kodista ja sen tuomasta rentouttavista kotinäkymistä. Siivoaminenkin voi olla ihan mukavaa jos välineet ovat kunnossa ja kunnon siivousinspiraatio iskee. SINI-siivousvälineet ovat olleet luottotuotteitani ihan siitä saakka, kun muutin omaan kotiin ja olen havainnut, että ne vastaavat erityisen hyvin suomalaisiin siivoustapoihin – onhan kyseessä suomalaiset Avainlipputuotteet!

Sain siivousvälineistööni täydennystä SINI-tuotteen Roosa nauha -kampanjatuotteista. SINI-tuote on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä nyt kuudetta kertaa. Kampanjaan on valittu joka kodissa tarpeellisia tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan sovittu summa Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Kaikissa kampanjan pakkauksissa on selkeä merkintä lahjoitusosuuden suuruudesta. Päivittämällä omat siivousvälineesi SINI:n Roosa nauha -tuotteilla tuet siis samalla tärkeää asiaa: rintasyövän vastaista taistelua.

sini_roosanauha

sini_roosanauha_jynssarit

Erityisen innoissani olin Jynssärisetistä, johon kuuluu Tuplajynssäri sekä Jynssäri. Tällä setillä kodin kylpyhuoneet puhdistuvat erittäin tehokkaasti, eikä työasennostakaan tarvitse tinkiä, sillä Tuplajynssärissä on teleskooppivarsi.

tuplajynssari_sauna

tuplajynssari

tuplajynssri

Tuplajynssäristä oli minulle valtavasti apua saunan pesussa. Tällä siivous sujui tosi nopeasti ja kätevästi: ensin harjasin lauteita Tuplajynssäri leveyssuunnassa ja sen jälkeen pystysuunnassa, jolloin jynssärin harjakset osuivat kätevästi juuri lauteiden rakoihin. Onpa ihanaa sitten puhjahtaa lämpimään ja puhtaaseen saunaan!

jynssari_2

Jynssäri on ollut meillä käytössä jo ennen tätäkin. Puhdistan sillä laattasaumoja sekä altaan reunuksia. Jynssärin kahvasta saa kunnon otteen, jolloin likakin irtoaa tehokkaasti.

lasta

Jynssäyksen jälkeen lattia ja seinät on kätevä kuivata teleskooppisen Teräväkuivaimen avulla. Kuivain on meillä ihan joka päiväisessä käytössä, sillä kuivaamme pinnat (tai vähintäänkin lattian) aina suihkussa käynnin jälkeen.

sini_wcharja

WC-harja on hyvä muistaa päivittää aika ajoin. Tässä SINI-tuotteen wc-harjamallissa on kätevä reunusharja, jolla saa pöntön reunan alusetkin putsattua tehokkaasti. WC-harjassa on myös vaihdettava harjaosa. Pinkin sävyinen harja piristää meidän ns. lasten kylppärissä ja sopii hyvin yhteen siellä muutenkin majailevan prinsessasaippuan kanssa. 😉

tiskiratti_harja

SINI-tuotteen Roosa nauha-kampanjatuotteisiin kuuluu myös tiskiharja sekä sieniliina. Näitä pieniä tarpeellisia juttuja tarvitsee kotona päivittäin ja samalla muistuu mieleen myös kuinka tärkeää asiaa tuotteilla tuetaan.

sini_kuivausteline_roosa

rikkalapio

Lisäksi SINI-tuotteen Roosa Nauha -kampanjatuotteita ovat Ted-kuivausteline, Rikkasetti ja Talousrikkasetti. Meillä rikkasetti on päivittäisessä käytössä kissojen hiekkalaatikon läheisyydessä, jossa ylimääräiset hiekanmuruset on kätevä lakaista rikkaharjan ja -lapion avulla takaisin hiekkalaatikkoon.

skrapat

Lisäksi saatavilla on myös KUNGS-autotuotteita, joiden myynnistä osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Meidän perheessä skrapojen etsiminen on joka vuotinen hampaiden kiristyksen aihe: onhan se skrapa tietenkin hukassa juuri sinä aamuna, kun ensimmäinen pakkanen yllättää! Tämä setti onkin minusta oikein söpö lahja vaikkapa puolisolle – pienellä lahjalla voi piristää ilman mitään erityistä syytäkin.

ARVONTA!

Sain arvottavaksi lukijoilleni samat KUNGS:in ja SINI-tuotteen Roosa nauha -kampanjatuotteet kuin kuvissani näkyy. Eli palkintona on seuraavanlainen upea setti:

 • Tuplajynssäri + Jynssäri –setti
 • Teräväkuivain + teleskooppivarsi –setti
 • WC-harja reunusharjalla
 • Ted-kuivausteline
 • Blue-tiskiharja ja vaihtopäät tiskiharjaan
 • talousrikkasetti ja rikkasetti
 • painettu sieniliina
 • KUNGS-autotarvikkeiden Roosa nauha 2015 –kampanjatuotteet: Max-Is –lumiharja + Baby-Is –jääraappa –setti sekä Arctic-Is –kinnasraappa

Näin osallistut arvontaan:

Kerro kommenttiboxissani mikä näistä Roosa nauha -kampanjatuotteista on oma lempparisi.

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Arvontaan on mahdollista osallistua pe 16.10.2015 klo 23.59 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJALLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Kaupallisessa yhteistyössä:

Sini_logo

Kommentit (323)

 1. Pirkko

  Kuivausteline 🙂

 2. Katja

  Jynssärisetti<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *