Blogit
Valkoinen Harmaja

Pääsiäistunnelmaa

pajunkissat

ohra

kubus_bowl

easter1

eames_ja_lyhty

easter2

karkit_ja_noita

kasvit_lyhdyssa

kubus_ja_eames

Enää ei ole kotona viime postauksessa kuvatun kaltaista sotkua, heh. Täällä ollaan ihan pääsiäistunnelmissa. Sulosimpia koristeita ovat tietysti lasten askartelemat luomukset. Kubus-kynttelikkömme on saanut seuraa Kubus-kulhosta*, jonka sain tuotteita valmistavalta By Lassenilta. Kulhoon laitoin minusta kauneimpia pääsiäismunia mitä kaupasta saa. Lighthouse-lyhtyyn asettelin pari viherkasvia. Saa nähdä miten ne siellä viihtyvät. Kiertääköhän ilma tarpeeksi…?

Yllätyin muuten kovasti sotkupostauksen vastaanotosta: niin paljon kommentteja ja fb-tykkäyksiä! Kiitos! 🙂 Voi olla etten ehdi ihan jokaiseen kommenttiin vastata erikseen, mutta katsotaan. Täytyy kyllä myöntää, että olin ihan oikeasti elänyt siinä uskossa, että blogin lukijat ymmärtävät, että se kuva mikä blogin kautta välittyy, ei ole koko totuus. Mutta ehkä se vain unohtuu, kun sisustusblogeissa julkaistaan vain siloteltuja kuvia päivästä toiseen. Ihan normaaleja perheitä näissä ”blogikodeissakin” asuu.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

*Kubus-kulho saatu blogilahjaksi

Translation: Easter has arrived at our home. I got ”a sister” for my Kubus candle holder, when By Lassen sent me a Kubus bowl – thank you so much! I filled the bowl with the most beautiful Easter eggs that I could find in the grocery store. Now we are just going to enjoy the long weekend. Happy Easter everyone!

Kommentit (15)

 1. Heidi

  Todella kaunis tuo Kubus-kulho. Tuota harmaata vain ei taida saada? Mustaa ja valkoista vain.

  Ja voi että, tuo arki näytti hyvälle. =) Pikkuisen pisti hymyilemään. Sitähän se kaikilla on. Välillä vähän enemmän sotkuista ja välilä vähän vähemmän. Mutta ihana taas katsoa kauniita kuviasi asetelmineen. Piristät arkea kummasti.

 2. suvi m

  Kyllä kulhoa saa myös harmaana ja vihertävänä:

  http://www.bylassen.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=54&lang=en

  Tosi mukava jos blogini tarjoaa piristystä. Arkeahan meillä kaikilla riittää. 😉

 3. Lina

  Löysin vasta nyt blogiisi ja ihastelin todella kaunista, tutunnäköistä mattoa. Sattuisiko kyseessä olemaan Linie Designin Asko Mixed villamatto? Jos on, niin mitä olet tykännyt matosta (nukkaako tmv)? Kyseinen malli on ollut jo jonkun aikaa ostoslistalla…

 4. Irina

  Aivan ihana kulho ja kauniit pääsiäiskarkit.

 5. Sirkka

  Hei, kenen kangasta ovat nuo keltavalkoiset tyynynpäälliset? Ovat niin kauniit 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *