Blogit
Valkoinen Harmaja

Orkidea

Sain jotain viikkoja sitten mieheltäni orkidean tuliaisiksi hänen työmatkaltaan. Suloista! Minun on vain vaikea päättää mihin sen sijoittaisin, sillä meillä on tällä hetkellä niin ”paljon” kukkasia. Orkidea on niin pitkä, että se pitää sijoittaa sivupöydälle. Eteisen pöydällä on uusi mehikasvi enkä oikein muuta paikka keksi, joten sijoitin sen kylpyhuoneeseen. Voihan sielläkin olla kasveja. Nyt tuossa tason päällä on kyllä vähän liikaakin tavaraa.

Muutama vuosi sitten olin aivan ihastunut orkideoihin. Sain ne jopa kukkimaan useamman kerran ja meillä oli niitä usein. Nyt on ollut pidempi tauko, kun jotenkin orkideojen viehätys on minulla ainakin hiipunut jonkin verran; niitä näkee vähän liikaakin joka paikassa. Muutenkin jotenkin ”rouheammat” kukat ovat viehättäneet viime aikoina. Mutta onhan orkidea toki kaunis kaikessa herkkyydessään. Ja ainahan on ihana saada kukkia! ♥

Kommentit (21)

  1. suvi m

    >Anu: Tuon seinäkotelon ylin laattarivi on laattasoiro, joka on leikattu tuosta isosta laatasta, eli noin paksu laatta ei ole. Meidän kaikki laattavalinnat näet täältä:http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2010/12/lopulliset-laattavalinnat.htmlTämä valkoinen laatta on siis Marmi Blaco, hankittu Laattapisteestä. Sauma on 2 mm. Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin ja tsemppiä rakentamiseen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *