Blogit
Valkoinen Harmaja

On tämä touhua…

Tämä bloggaaminen on kyllä sellainen harrastus, joka alkaa naurattaa, kun sitä tarkemmin ajattelee. Mitähän joku ohikulkija ajatteisi jos näkisi ikkunasta, kun hullu nainen täällä sisällä heiluu kamerajalustan kanssa…? Järjestelee asetelmia ja etsii erilaisia kuvakulmia. Mutta on tämä niin kivaa. Vielä kun olisi enemmän aikaa tähän hommaan…

Olen viime aikoina innostunut kuvaamaan Tamron-merkkisellä objektiivilla (55-200 mm / 1:4-5.6 macro). Mankku on ostanut sen varmaan reilu vuosi sitten, mutta en ole aiemmin oikein ollut innostunut käyttämään sitä. Nyt kun olen kokeillut, se tuntuu oikein hyvältä. Jonkin aikaa sitten ostin muuten uuden kamera-jalustan. Entinen, jossa oli muoviset nupit, meni rikki lasten leikeissä. Nyt on järeämpi yksilö (Manfrotto-merkkinen) ja toivon meille pitkää yhteistyötä.

Oikeasti minulla olisi iso pyykkiurakka edessä (postailinkin facebookin puolelle siitä kuvan), joten nyt täytyy jatkaa hommia!

Mukavaa sunnuntaita! Palaan luultavasti vielä tänään postailemaan tänne…

Kommentit (13)

 1. minna

  Tervetuloa kerhoon ; ) meidän naapurit pitävät jo hulluna. Meillä kun ei ole verhoja ja heilun kameran kanssa ”aika paljon”. Jalustalla saa kyllä paremmat kuvat, tosin ei sitä aina jaksa ottaa esille. Haaveilen myös uudesta linssistä.

  • suvi m

   😀 Noh, voisi sitä kai tehdä jotain paljon enemmänkin arveluttavaa… 😀

   En minäkään aina jaksa kaivaa jalustaa esille, mutta jos kuvaa sellaisella objektiivilla, jossa ei ole IS:ää, niin on melkein pakko.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *