Blogit
Valkoinen Harmaja

Oma juttu

Aurinko paistaa ja viikonloppu on alkamassa! Viikonloppuna ajattelin ottaa rennosti. Aloitin jo tänään: keitin kupillisen teetä ja istahdin keittiönpöydän ääreen lukemaan sisustuslehtiä.

avotakka

teekuppi

omajuttu

Uusi Avotakka ilmestyi eilen. En tietenkään malta olla hehkuttamasta täälläkin, että maaliskuun numerossa on ensimmäinen minun kokoamani printtijuttu! Muistan Avotakka-lehden ihan lapsuudesta saakka, sillä äitini on tilannut lehteä vuosikymmeniä. Ja nyt siellä on minun juttuni! Pysähdyin oikein miettimään, että mihin kaikkialle bloggaaminen onkaan minut vienyt ja kuinka monia upeita tyyppejä olen päässyt kohtaamaan. Omia esikuviakin. Huikeaa!

Paljon työtä on näihin blogivuosiin mahtunut. Mikään ei tule itsestään. Se on hyvä muistaa, vaikka joskus saattaisi näyttää siltä, että tämähän on ihan helppoa puuhaa. Mielenkiintoista on se, että koskaan ei tiedä millaisia mahdollisuuksia eteen saattaa tulla ja mihin kaikkeen intohimoinen harrastus saattaa johtaa. Uskallan unelmoida jatkossakin.

Aurinkoista viikonloppua!

Translation: My first story is now published in Finnish Avotakka interior design magazine. I am so excited!

Kommentit (13)

 1. Riika W. | Coterie

  Mahtavaa, isot onnittelut täältäkin! Avotakka on klassikko; ensimmäinen kotini esiteltiin sen sivuilla <3 Pitää itsekin kipaista lehtihyllylle. 🙂

  Kevätterveisin,
  Riika

  • suvi m

   Kiitos! <3 Avotakka on kyllä kaikkien aikojen klassikko! Vanhempieni kotikin on esitelty Avotakassa joitakin vuosia sitten…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *