Blogit
Valkoinen Harmaja

Olohuoneessa nyt

Tässä vielä muutama kuva olohuoneemme nykyisestä ilmeestä. Tulppaanit olen jo vaihtanut tuoreempiin, vaikka ovat nuo kulahtaneetkin omalla tavallaan kauniita. Olkkarin sivupöydällä on vielä huonekuusi, joka voi oikein hyvin. Taitaa olla sellainen kasvi, joka sopii tällaiselle viherpeukalon vastakohdalle.

Muuten, olen rustaamassa postausta keittiömme kodinkoneista. Tuleeko teille niihin liittyen jotain kysymyksiä mieleen? Voisin vastata kysymyksiin siinä postauksessa.

Kommentit (16)

 1. eko

  Hei, minua kiinnostaisi tietää oletteko olleet tyytyväisiä keittiötasoonne? Onko työteliäs pitää puhtaana, tuleeko naarmuja jne, kokemukset kiinnostaa! 🙂
  Kiitos. Ja sori, sehän ei ole kodinkone 😉

  • suvi m

   Kiitos sinullekin toiveesta. 🙂 Toki voin kirjoitella keittiön tasostakin hiukkasen. Siitä ovat muutkin kyselleet sähköpostitse.

 2. S

  Tämä ei nyt liity tähän aiheeseen. Mutta jäin kaipaamaan vanhan blogisi puolelta sitä kun blogilinkit päivittyivät sen mukaan missä oli tuorein postaus. Ei siis olleet aakkosjärjestyksessä. Tämä nyt oli vaan tämmöinen mielipidejuttu.

  • suvi m

   Samaa minäkin kaipaan. Selvittelen onko mahdollista ”sortata” tuota listaa sen mukaan tällä nykyisellä systeemillä…

 3. Jonna

  Aiheen vierestä, pahoittelut. Olen haaveillut tuosta samasta Tolomeo Mega -valaisimesta Rauhalamme olohuoneeseen, mutta pohtinut miltä sen mittasuhteet näyttävät, kun huonekorkeutta on 2.8 m. Onko teillä tuo samainen huonekorkeus? Meillä on toki täysin erityyliset ikkunat valaisimen taustalla (Rauhalan perinteiset, muistaakseni 2.5 m korkeat), että ihan suoraan ei voi verrata.

  • suvi m

   Juu, meillä on tuo sama huonekorkeus, eli 2,8 m. Uskon, että tuo valaisin sopisi tosi nätisti myös Rauhalaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *