Blogit
Valkoinen Harmaja

Olohuoneen uusi järjestys

Nyt seuraa kuvapläjäys muuttuneesta olohuoneesta. Muutos ei ole mitenkään dramaattinen, mutta jotain vaihtelua sentään.

Sohvamodulit siis irroitettiin toisistaan ja siirrettiin lähemmäs tv:tä (Mankun toive). Sohvan eteen laitettiin molemmat Hayn valkoiset sohvapöydät ja matto käännettiin toisinpäin. Sohvan taakse jääneeseen tyhjään tilaan laitettiin kakkosruokapöytämme, joka oli ollut varastossa käyttämättömänä. Ajateltiin, että se voisi toimia askartelu- ja pelipöytänä. On tuossa ikkunan ääressä varmaan ihan mukava juoda aamukaffetkin viikonloppuisin. Tilassa aiemmin olleet Artekin nojatuolit sekä Kartellin Bourgie-valaisin odottavat jatkosijoituspaikkaa.

Muutos tuntuu ihan kivalta. Tykkään vaihteeksi siitä, että sohvamodulit ovat erillään – näkymä on paljon ilmavampi. On myös paljon miellyttävämpää katsoa tv:tä lähempää. En kuitenkaan ole ihan vakuuttunut tuosta kakkosruokapöydästä noin lähellä varsinaista ruokapöytää. Sen tilalle voisi laittaa pari matalaa nojatuolia ja matalan pöydän. Joskus sitten… Tämä iso tila kieltämättä tuottaa hiukan päänvaivaa sisustuksen suhteen.

Kommentit (47)

  1. Olohuoneen matto | Valkoinen Harmaja

    […] joka on nyt muuttanut saunatupaan. Joulun ajaksi olohuoneeseen laitettiin vanhempieni vanha villanukkamatto. Nyt oli aika löytää se oikea matto tähän kotiin. Otin sovitukseen Iskusta kaksi […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *