Blogit
Valkoinen Harmaja

Olohuoneen uusi ilme

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että olohuoneeseemme voisi koettaa vaihteeksi uutta järjestystä. Viime lauantaina toteutimme tuon idean aamukahvin lomassa. Aiemmin ikkunoiden edessä ollut sohvamoduli siirtyi keskelle tilaa ja kiikkutuoli ikkunan eteen. Käänsimme vielä maton toisinpäin uuteen järjestykseen paremmin sopivaksi. Pienellä vaivalla syntyi uutta ilmettä.

livingroom6

livingroom1

OH_kirjahylly

livingroom3

olohuone

livingroom4

oh_ruokailutilasta

livingroom2

olohuone_eteisesta

Sisustusharrastajalle iloa tuo se, että tilat ovat tällä tavalla muunneltavissa. Adean Band-modulisohvaakin voi asetella monella eri tavalla. Tämä taitaa olla nyt kolmas variaatio olohuoneemme huonekalusijoittelusta (aiemmat versiot näet esim. täältä ja täältä). Tämä uusi järjestys sopii hyvin lähestyvään kevääseen ja kesään, sillä sohvilta on esteetön näkymä pihalle; ja tänä keväänä nurmikkokin toivottovasti kasvaa, niin ei tarvitse enää katsoa mutaista pihaa.

Seuraavaksi vaihdan olohuoneeseen keväisempiä pikkutyynyjä.

Translation: Last Saturday we moved the furniture around in our living room. One of the sofa modules moved to the centre of the room and I placed the Eames chair in front of the window. I’m happy that this space is so versitile that it is possible to arrange the furniture in different ways. This is the third variation that we’ve had so far. As the spring and summer are approaching, it is nice to have an open view to the garden.

Kommentit (31)

 1. elina

  rakastan isäsi tauluja!! Mistä minulle yksi? 🙂 blogisi ja sisustuksesi ykkönen, numero uno!

  • suvi m

   Kiva kuulla! Isäni taulut ovat tärkeä osa kotimme sisustusta. 🙂
   Niitä voi hankkia Turusta esim. Turun taidelainaamosta tai Sisustuksen Koodista, tai Kokkolasta Art Anna Mariasta.

 2. Hanna

  Tosi kiva näin ja ihana kun teillä voi laittaa moneen erilaiseen järjestykseen. Itse ainakin tykkään katsella ikkunasta ulos.

  • suvi m

   On kyllä kiva vaihdella järjestystä. 🙂

 3. Kaima

  Mistä tuo ihana julistetaulu?

  • suvi m

   Se on Therese Sennerholtin printti, jota valmistettiin rajoitettu erä Sisustuksen Koodille. Niitä ei enää valitettavasti taida saada, mutta muita Theresen printtejä on kyllä myynnissä yllin kyllin. 🙂

 4. Onnenapiloita

  Kyllä vain muutamakin kasvi tuo mukavasti kodikkuutta huoneisiin. Peikonlehti on ihana! Mullakin oli ennen sellainen. Se vain kasvoi tosi isoksi ja kun muutin ei se mahtunut enää mukaan. Nyt haaveilen sitruspuusta.

  • suvi m

   Meilläkin tuo peikonlehti on haaroittunut jo aika leveäksi. Pitää varmaan jollain narulla vetää varsia lähemmäs toisiaan, ettei se leviä aivan käsiin. 😉

 5. Sarah

  Could you tell me where you’ve bought your lovely couch/sofa?

  Best regards, Sarah

  • suvi m

   Hi! The couch is from Finnish brand called Adea, the model is called ”Band”.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *