Blogit
Valkoinen Harmaja

Olohuoneen tyynyinventaario

oh_ja_rt

muuto_pillow

tyynyt_lahi

kubus_bowl

muuto_missoni

Olettekin jo ehkä huomanneet viime aikaisista olohuoneen kuvistani, että ostin sen haaveilemani Muuton haalean roosan tyynyn. Se sopii niin nätisti yhteen Missonin tyynyjeni kanssa. Samalla hankin myös toisen valkoisen koristetyynyn: tällä kertaa samettisen. Olohuoneemme koristetyynyt koostuvat nyt:

 • kahdesta Missonin siksak-tyynystä
 • kahdesta Linumin valkoisesta tyynystä (silkkisestä ja samettisesta)
 • Linumin oranssisesta silkkityynystä
 • sekä kaapin perältä löytyneestä harmaasta pellavaisesta koristetyynystä.

Näillä otetaan kevät vastaan olohuoneessa. 🙂

Kävin muutenkin läpi koko koristetyynynpäällisvalikoimani ja huomasin, että meillä on tosi monta päällistä Linumin mallistosta. Olen selvästi mieltynyt heidän kuoseihin ja laatuun. Tänään kotiimme saapui lisää Linumia, kun saimme tilaamani lastenhuoneiden matot. Niistä kuulette vielä myöhemmin! Malttamattomat voivat käydä kurkkaamassa mattoja Instagramista. 😉

P.S. Miksi muuten tulppaanien lehdet tummuvat noin…?

Translation: Our living room has a spring look. I bought a new pillow from Muuto (powder pink) and Linum (white velvet). Rest of the pillows are old. I also bought new rugs (by Linum) for our children’s rooms; more about that later. However, you can get a glimpse of the new rugs from my instagram profile.

Kommentit (17)

 1. Leena

  Kotinne on ihana! Aivan pakko kysyä tuosta kirjahyllystä, että onko se mittatilaustyönä valettu paikoilleen vai miten moinen upeus on syntynyt? Oletko suunnitellut alhaalla olevat kaapinovet itse? Vastaavantapaista kirjahyllyä olen suunnittelemassa omaan kotiini, joten olen kaikista tiedonjyvistä kiitollinen! 🙂

  • suvi m

   Kiitos! 🙂 Olemme itse suunitelleet kirjahyllyn tuohon aukkoon niin, että alaosaan mahtui standardi keittiökaapit. Eli alakaapit ovat samaa sarjaa keittiömme kanssa. Hyllyt rakennettiin kipsilevyistä ja maalattiin samalla maalilla kuin seinät (Tikkurilan ”Paperi”).

 2. Minna

  Heips!
  On teillä kyllä NIIN kaunista! Olisin halunnut kysyä teidän sohvasta, onko se mikä ja mistä 🙂 ? Meillä olis sohvan hankinta edessä ja tuo teidän on todella kaunis! Muistatko mikä kankaan väri on nimeltään? Oletteko ollu tyytyväisiä?

  • suvi m

   Kiva kuulla, että olet sitä mieltä. 🙂
   Meidän sohva on suomalaisen Adean valmistama ”Band”. Olemme ostaneet sen Sisustuksen Koodista. Kangas on ”Coral” nimeltään. Sohvaan olemme oikein tyytyväisiä, mutta valitettavasti kankaasta on pitänyt reklamoida, sillä se nyppyyntyy aika helposti. Sohvaan saa muitakin kankaita ja meille on tulossa uudet päälliset jossain vaiheessa.

 3. Kirsi

  Ihana koti teillä, Harmaja taitaa tulla meillekin seuraavana 😉 Kysyisin tuosta olohuoneen matosta, en tiedä oletko joskus aikaisemmin sen esitellytkin mutta eksyin vasta nyt lueskelemaan blogiasi 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla! Harmaja on hyvä valinta. 🙂
   Matto on Linie Designin ”Asko Mixed”. Jälleenmyyjät löytyvät varmaan googlettamalla, mutta itse ostin sen Länna Möbler nettikaupasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *