Blogit
Valkoinen Harmaja

Olohuoneen lämpöiset sävyt

Alkukesän kotonamme vallinnut remonttikaaos sai aikaan sen, että aloin jo kipeästi kaivata keveitä näkymiä ja karsittua sisustusta. Kun saimme lastenhuoneiden remontit valmiiksi ja tavarakasat siirrettyä pois olohuoneesta, pääsin vihdoin sisustelemaan rauhassa. Ajattelin, että karsin koristetyynyjä ja asetelmia ja luon olohuoneeseen pelkistetymmän ilmeen. Vaan kuinkas siinä kävi…

olohuone-livingroom-4092

olohuone-livingroom-3989

olohuone-livingroom-3967

olohuone-livingroom-4066

Koristetyynyjen määrä väheni parilla, mutta siihenpä se karsiminen jäi. Halusin lisätä olohuoneeseemme lämpimiä ruskean beigen ja oljen sävyjä. Siitä se sisustus lähti taas rönsyilemään. Ei meillä minusta silti kovin runsas sisustus ole, mutta suunnitelmieni mukainen minimalistisen pelkistetty lopputulos tästä ei tullut. Mutta näin on hyvä.

olohuone-livingroom-4077

olohuone-livingroom-3985

olohuone-livingroom-4017

Kosta Bodan upeaan maljakkoon* nappasin pihalta kukintaansa lopettavat laukat – ne näyttävät kivoilta kuivahtaneinakin ja sopivat minusta hyvin tähän vuodenaikaan. Marimekon Flower-maljakon uusi sävy ihastuttaa edelleen niin paljon! Kaunis maljakko ei välttämättä kukkaa kaipaa.

olohuone-livingroom-4003

olohuone-livingroom-4100

Ihailen päivittäin olohuoneesta makuuhuoneeseen avautuvaa näkymää. Makuuhuoneen pariovet ovat aina auki ja pidän siitä, että värimaailma jatkuu yhtenäisenä tilasta toiseen. Petauksen beiget pellavalakanat sointuvat olohuoneen sävyihin. Makuuhuoneen uusi valaisin piristi sisustusta kummasti ja se pilkistelee nätisti oviaukosta olohuoneen puolelle.

olohuone-livingroom-3981

Eilen somistin olohuoneeseen myös uuden tauluasetelman, jota jo vilautinkin Instagramissa. Täytyy ottaa siitä kuvia myöhemmin lisää. Olohuoneen sisustus täydentyy vielä myös pitkillä verhoilla, jotka olen tilannut. Vaikka syksyn lähestyminen on haikeaa, odotan silti jo hämärtyviä iltoja ja kynttilätunnelmointia. Sisustusinnostuskin nousee entisestään.

*Kosta Bodan maljakko saatu


Translation: Our livingroom interior right now. I love the shades of fudge, beige and brown! The new colour of Marimekko’s Flower vase is so beautiful! I found a cushion cover from Tine K in a similar shade. That is my favourite colour at the moment.

Kommentit (11)

 1. -heini-

  Teillä on kyllä niin kaunii harmoninen olohuone. Ja kauniit ruskeat ja beiget sävyt. Ihanaa torstaita!

  • Sade

   Hei, toivepostaus: miten kierrätät tai säilytät sisustus juttuja silloin kun niistä luovut tai ne eivät ole esillä? Tämä tuli mieleen kun kerroit tilanne esim verhot ja olit ajatellut muuttaa sisustusta. Itsellä kaapit täynnä joten säilyttäminen tai oikeastaan sisustus juttujen löytyminen uudelleen käyttöön hankalaa ja toisaalta roskiinkaan tai ihan vaan kierrätyskeskukseen ei malttaisi viedä.

  • suvi m

   Kiitos postaustoiveesta Sade! 🙂
   Koristetyynynpäällisiä minulla taitaa olla eniten säilössä. 😀 Ne eivät vie paljon tilaa tyhjänä ja olen taitellut ne pinoon yhteen pieneen kaappiin. Sitten aina vaihtelen fiiliksen mukaan. Maljakoita säilytän olohuoneen kirjahyllyn alakaapissa. Kirppiksellä myyn sitten sellaisia tavaroita, jotka eivät todennäköisesti enää tule esille.

  • suvi m

   Voi kiitos Heini! 🙂 Ihanaa päivää sinnekin!

 2. Katja

  Hei. Teillä on kyllä aina niin ihanasti ja huolella sisustettu koti. Silmä lepää kuvia katsellessa 🙂

  Pitkään on pitänyt kysyä että mikä mahtaa olla tuo olohuoneen ikkunan edessä oleva sivupöytä/kukkapöytä? Tuollainen on ollut meillä jo pitkään hakusessa ja tuo näyttäisi justiinsa sopivalta meille.

  • suvi m

   Kiitos paljon Katja! 🙂

   Sohvan takana on meidän entinen sohvapöytä, joka on NollaNolla puuseppien valmistama. Halkaisimme pöydän aikoinaan kahtia, koska se oli niin leveä ja siten saimme kaksi kapeampaa tasoa. Ne seilaavat tilasta toiseen. Olen miettinyt mitä niiden kanssa tekisi, mutta en raaskisi luopua puuseppien taidokkaista luomuksista. Nyt ovat ihan näppärä laskutila tuolla sohvan takana.

 3. Saija

  Samat sävyt ihastuttavat itseäni juuri tällä hetkellä. Ja olen samaa mieltä Marimekon Flower-vaasin sävystä – niin ihana 🙂 Instan puolella jo kyselin, että mistä löysit Tine K:n tyynyn. Sama olen etsiskellyt jo tovin, muttei meinaa löytyä. Suoraan Tanskasta ei yhtä tyynynpäällistä raskisi tilata.

 4. Emma

  Aivan ihanan näköistä! Ja tuo uusi flower vaasi on herkullisen värinen.

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Flower vaasin sävy on kyllä niin kaunis – ihailen sitä joka päivä.

 5. Miten sisustaa pikkurahalla kaunis koti? – Valkoinen Harmaja

  […] 2017 […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *