Blogit
Valkoinen Harmaja

Oliot olohuoneessa

Meillä lasten leikit kulkeutuvat hyvin usein olohuoneen puolelle. Ja mikäs siinä, kunhan lelut kulkeutuvat sitten myös takaisin omaan huoneeseen. Tänä iltana lapset innostuivat leikkimään Houmista hankituilla Fermin talohyllyillä.

Olisin laittanut tuon lokerohyllykön kiinni tytön huoneen seinään, mutta en saanut ”lupaa”. Tyttö halusi leikkiä sillä lattialla ja raahasi sen olohuoneeseen. Jaahas, nyt hän pyysi minua laittamaan hyllyn kiinni seinään. Pitää siis mennä!

P.S. Yritän laittaa tuohon sivupalkkiin ikäkyselyn. Olisi kiva tietää minkä ikäisiä lukijani pääosin ovat. Olisi kiva jos ehtisitte vastata siihen… 🙂

Kommentit (6)

  1. suvi m

    >Padmerine: Eikös vain. :)Maaria: Kyllä, arvostan lasten leikkiä, koska minusta oli aivan mahtavaa pienenä, kun sain rakentaa oman barbikaupungin meidän vintille eikä sitä tarvinut siivota pois. Haluan antaa omienkin lasteni leikkiä vapaasti, mutta valitettavasti täällä ei ihan yhtä vapaaseen leikkiin ole mahdollisuutta, vaan olkkarista pitää siivota leikit pois silloin tällöin. ;)Tuo seimi-idea on tosi hyvä! Kyllä tuohon hyllyyn sopisi hyvin sellainen. Mutta ihan oikeassa olet siinä, että Suomesta voi olla haastavaa löytää sopivia koristeita.Anni: Eipä kestä. Kiva jos tästä oli apua. :)Malia: <3H & N: Meidän poju on myös suuri Sonic-fani ja iskä löysi nuo figuurit netistä. Ei valitettavasti enää muisteta mikä verkkokauppa oli kyseessä, mutta suomalainen se oli. Noiden figuurien huonopuoli on se, että ukkeleiden raajat irtoilevat melko helposti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *