Blogit
Valkoinen Harmaja

Oh mama!

Taas kerran tuli todistettua se, että hätäily ei kannata. Hankimme muuttohässäkän keskellä tarrakiinnitteiset koukut kylppäreihin, kun oli ”pakko saada äkkiä jonkinlaiset koukut”. Arvelin jo silloin, että tuskin ne kauaa seinässä pysyy. No, nyt on eka koukku irronnut. Täytyy varmaan reklamoida noista. Kyllähän niiden pitäisi vähän kauemmin kestää…

Aloitimme kuitenkin nyt kunnollisten kylppärikoukkujen metsästyksen. Siskon vinkistä tilasimmekin jo lasten mustavalkoiseen kylppäriin nämä Jonas Bergfeldtin suunnittelemat Mama hookit ruotsalaisesta design-verkkokaupasta.

Toimitus oli todella nopea! Toteutus ei niinkään; koukut odottavat edelleen kiinnitystä. Vielä pitäisi löytää aikuisten kylppäriinkin kivat koukut. Molemmista kylppäreistä puuttuu vielä myös peilit (saunarakennuksesta puuttuu vähän muutakin ;D). Arvatkaa vaan kuinka vaikeaa on löytää rautakaupasta tai marketista normaalipeili, jossa ei ole mitään kehyksiä, hiontaa tai muutakaan efektiä?! Ei löydy! Täytyy kääntyä lasiliikkeen suuntaan. Kumma juttu!

P.S. Mahtavasti olette osallistuneet arvontaani. Arvontahan on käynnissä vielä 17.6. saakka. Jännää!

Kommentit (12)

  1. Gloria

    >Vipp? Itse odotan juuri että landelle kiinnitetään kaikki hankkimani Vippit (suihkyhylly, koukut ja vessapaperiteline, ei sen enempää -roskis pitäisi varmaan hankkia).Vippissä on kyllä niin parasta se tyylikäs ja simppeli muotokieli.Nauratti toi peilijuttu – juuri tilasin (lasiovien yhteydessä) peilin lavuaarin yläpuolelle. Ei kiitos fasettihionalle jne. Eli näköjään pitää tilata, juu ; ).

  2. suvi m

    >Gloria: Juu, Vippiä oli alunperin suunniteltu. Tuntuu vaan vähän hurjalta maksaa koukuista niin paljon. Mutta ovathan ne ikuisia sitten. Pitää vielä miettiä.Tuo peilijuttu on kyllä käsittämätöntä! Että normikaupoista ei enää saa normipeilejä. Höh!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *