Blogit
Valkoinen Harmaja

NRO 2

Kivoja sisustusjuttuja voi löytää mistä tahansa. Täytyy vain pitää silmät auki. Eräänä iltana kauppakassista löytyi tämä kakkonen (presidentin vaalit meni jo – tämä ei liity siihen mitenkään). Mankku oli napannut numeron mukaansa Prismasta kahdella eurolla. Numero on taottu raudasta ja se on väritykseltään ruskeanmusta. Vielä ei olla kiinnitetty sitä paikoilleen, sillä meillä on ulkoseinässä pieni, metallin värinen kakkonen – tämä erottuu ainakin paremmin.

Pakko vielä palata alkusanojeni teemaan: löytöjä voi tehdä mistä tahansa, mutta kannattaa myös katsella asioita uudelta kantilta. Miten voisit käyttää jotain ihan toiseen tarkoitukseen luotua esinettä sisustuksessa, tai miten voisit itse kehitellä siitä jotain uutta. Tapasin eilen joukon inspiroivia sisustusbloggareita ja nyt mielessä pyörii jos jonkinlaiset ideat ja kehitelmät. Tämä talonnumero sopisi myös kodin sisälle, esim. osaksi jotain asetelmaa.

Kommentit (25)

 1. Tea

  ostinpas itsekin juuri samanlaiset numerot (samaisesta Prismasta) ja meillä ne pääsee olohuoneen seinälle… 🙂

  • suvi m

   Hienoa! 🙂

 2. PARI ASETELMAA | Valkoinen Harmaja

  […] aikaa sitten kerroin Prismasta löytyneestä numerokyltistä. Numero on tarkoitus kiinnittää talomme julkisivuun (entisen pienen talonnumeron tilalle), mutta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *