Blogit
Valkoinen Harmaja

Nojatuolinurkkaus

Olen kirjoitellut vanhasta nojatuolistamme jo muutaman kerran täällä blogissa, mutta kokonaiskuvaa en ole tuosta nojatuolinurkkauksesta vielä postannut. Joten nyt seuraa muutama kuva siitä.

Kuten olen kertonut, tämä nojatuoli on ollut perheessäni teini-iästäni saakka. Kun vaihdoimme olohuoneen järjestystä tässä taannoin, vein siellä aiemmin olleet Artekin nojatuolit vanhemmilleni ja otin tilalle tämän nojatuolin. Vaihtokauppa. Joskus myöhemmin voi taas vaihtaa takaisin jos siltä tuntuu.

Vuosien varrella nojatuolissa on ollut parikin erilaista verhoilua ja nyt siinä on beige-valkoisesta ruutukankaasta tehty, tuolin muotoja noudatteleva irtohuppu (ei siis verhoilu). Huppu on hitusen verran kutistunut pesussa – sen huomaa tuolin alareunasta. Olen yrittänyt sulauttaa tämän romanttisen nojatuolin moderniin kotiimme ja mietin edelleen, että pitäisikö siihen teettää uusi irtohuppu jostain mustavalkoisesta tai tummanharmaasta kankaasta (siitä Svenskt Tennin kankaasta en enää haaveile). En vain osaa päättää.

Seinällä näkyvä korttiasetelma muodostui viime sunnuntaina hetken päähänpistosta. Päätin, että jotain pientä muutosta on saatava ja irroittelin kortit muista huoneista ja kokosin niistä yhden astelman tähän nurkkaukseen. Asetelmassa on pääosin Therese Sennerholtin kortteja, mutta mukana on myös kaksi Polkka Jamin korttia (saatu blogin kautta).

Kiitos muuten kaikista parsavinkeistä edelliseen postaukseen! 🙂 Pitää tässä joku päivä testata niitä ihan käytännössä. Tänä viikonloppuna ei ehdi, kun on taas kaikenlaista hässäkkää…

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (13)

  1. Rosa

    Oiii, tosi kivoja kuvia. 🙂

    • suvi m

      Kiva kuulla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *