Blogit
Valkoinen Harmaja

Neulotut rahit

Vuoden pimein ajanjakso alkaa lähestyä taas. Kotiin tekee mieli laittaa esille lämpöisiä elementtejä: paksuja tekstiilejä, torkkupeittoja, kynttilöitä ja pehmoisia tyynyjä. Olen jo jonkin aikaa haaveillut pehmoisesta rahista meidän olohuoneeseen. Nämä Piia Kalliomäen suunnittelemat neulotut rahit ovat aivan ihania (lue lisää täältä)! Pidän neuleen tekstuurista todella paljon – pinta ei ole liian ”siisti”, vaan nämä ovat rennosti toteutettuja. Saatoitkin ehkä bongata näitä viime kesäisten Asuntomessujen kohteesta ”Korko”, jonka Piia oli suunnitellut. Osaisikohan sitä itse toteuttaa tuollaisen…?

Kuva lainattu Piian Mustapiste -blogista.


Translation: I love these tuffets (is that the right term?) that Piia Kalliomäki has designed. You can find more pictures from her blog called Mustapiste.


Kommentit (15)

 1. marja

  Oivoi, rakastuin noihin raheihin juurikin tuossa asuntomessutalossa.. räpsin niistä monta kuvaakin 🙂 Omat taitoni eivät tod. riitä moisten tekemiseen mutta tuollaiset tahtoisin kyllä ehdottomasti!

  • suvi m

   Luulen, etteivät minunkaan taitoni riitä. 😉 Tuollainen rahi olisi niin kätevä, kun sitä voisi siirrelläkin niin helposti. Toivottavasti meille molemmille kotiutuu vielä tuommoiset. 🙂

 2. Paula

  Hei, sanoisin, että hyvinkin helppo on tullaiset saada itse aikaiseksi, jos vain niskat kestävät paksun kuteen työstämisen. Mallis näyttää tehdyn niin, että suorakaiten muotoisesta palasta tulee reunat ja sitten neljäsosalla silmukoista on jatkettu päällinen.itse tekisin ehkä pitkänä pötkönä vastakkaiset sivut ja päällisen ja sitten poimisin päällisen reunoista molemmin puolin silmukat ja kutoisin alaspäin kaksi runapalaa, niin tulisi saumat mahdollisen symmetriseksi. Isompi ongelma on ehkä,se, millä täyttää, että saa ryhdikkään rahin vai päällystäisikö sittenkin vanhan rahin uusiksi.

 3. zzz

  Jos edullisemmalla haluaa päästä, niin bongasinpa eilen Tokmannilta tällasia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *