Blogit
Valkoinen Harmaja

Neljä vuotta bloggaamista

Huomasin, että on tullut neljä vuotta kuluneeksi siitä, kun aloitin bloggaamisen. Paljon onkin ehtinyt tapahtua sinä aikana! Aloitin ensimmäisen, enemmän tyyliaiheisen, blogini ollessani äitiyslomalla. Blogikulttuuri oli juuri alkanut nostaa suosiotaan Suomessa ja pian ilmestyivät ensimmäiset blogiportaalit. Uusia blogeja syntyi vauhdilla, mutta kovinkaan montaa sisustusblogia ei vielä tuolloin ollut (tai en ainakaan itse niihin törmännyt).

Kirjoittelin ensimmäisessä blogissanikin sisustusjuttuja; asuimme tuolloin Vaasassa ensimmäisessä rakentamassamme talossa. Kun sitten 2010 keväällä muutimme takaisin kotikonnuille ja aloitimme uuden talon rakentamisen, päätin perustaa raksablogin: Valkoisen Harmajan. Aika monet raksablogit olivat tuolloin miesten ylläpitämiä ja kirjoitettu melko teknisestä näkökulmasta. Minulla oli tavoitteena luoda erilainen raksablogi, joka keskittyisi pintamateriaalien ja sisustusjuttujen valintoihin, mutta seuraisi tiiviisti myös talon valmistumista. Vähän aikaa jaksoin pitää kahta blogia, mutta sitten raksablogi imaisi minut täysin mukanaan. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Talon valmistumisen myötä Valkoinen Harmaja muuttui vähitellen sisustusblogiksi ja tämä on tuntunut minulle omimmalta ratkaisulta. Tammikuussa 2012 blogini siirtyi tänne Divaaniblogit-sivustolle, ja onkin ollut ihan mahtavaa päästä tähän joukkoon ja saada vertaistukea muilta Divaanibloggareilta!

Bloggaamisesta on muodostunut minulle rakas harrastus, jossa voin toteuttaa omia näkemyksiäni vapaasti. Bloggaaminen ei aina ole helppoa, mutta parasta ovat hetket, jolloin inspiraatio herää ja innostuu jostain jutusta. Tai kun voi auttaa jotakuta jossakin sisustuspulmassa tai -hankinnassa. Blogin kautta olen myös saanut mahdollisuuden tutustua uusiin, ihaniin ihmisiin ja tehdä yhteistyötä mielenkiintoisten yritysten kanssa.

Kiitos kaikille lukijoilleni näistä vuosista!
Jatketaan innokkaana kohti uusia aiheita ja vaihdetaan ajatuksia sisustamisesta.
Kodin sisustaminen on jatkuva prosessi.

Kuvassa yleisimmät bloggaamisnurkkaukseni. En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia uutta päällistä vanhaan nojatuoliimme. 😉

Kommentit (39)

 1. alma

  Paljon onnea! Kivaa, kun olet jaksanut pitää blogiasi näin pitkään ja toivottavasti edessä on monta vuotta lisää. Alman 4v synttärit on tulossa nekin ihan juuri, hui. Uskomatonta miten aika juoksee.:)

  • suvi m

   Mahtavaa, että sinäkin olet pysynyt blogimaailmassa niin kauan! Onnea sinullekin siis! 🙂

   Muistan kuinka silloin alussa kaikki oli jotenkin niin läheisempää kun ei vielä ollut blogiportaaleja jne… Nyt tulee aivan liian harvoin kommentoitua toisten blogeihin, vaikka jutut aina lukeekin. Höh.

 2. Hanna

  Kiitos näistä neljästä vuodesta! Täältä olen monta ideaa ja ajatusta lainannut omaan rakennusprojektiimme. Mm kuva teidän ikkunoista oli tallennettu puhelimeen kun menin ikkunoita kilpailuttanaan 🙂 nyt valmiissa kodissa ollaan myös siirrytty jatkuvasti elävän sisustuspuuhailun pariin.

  • suvi m

   Kiva jos tästä blogista on ollut apua! 🙂

   On niin kiva sisustella ja miettiä pientä vaihtelua aina välillä.

 3. Tiina

  Ihana blogi sinulla jonka vasta äskettäin löysin, nyt kun meillä on rakennusprojekti käynnissä. Yritin kovasti löytää mainintaa mistä nuo ihanat sohvat ovat mutta en onnistunut löytämään! Mistäköhän olet ne ostanut tai minkä merkkiset ovat? Olen jäänyt jo ihan koukkuun blogiisi:)

  • suvi m

   Kiva, että olet löytänyt tänne! 🙂

   Meidän sohva on suomalaisen Adean valmistama ”Band”. Olemme ostaneet sen Sisustuksen Koodista.

 4. Arja

  Blogisi on aivan ihana. Törmäsin siihen, kun etsin valaistusideoita – ja sain paljon muitakin ideoita.

  • suvi m

   Voi kuinka mukava kuulla! Kiitos. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *