Blogit
Valkoinen Harmaja

Uusi hylly kotiutui vihdoin – Muuto Compile

muuto-compile-9760

Ehkä muistattekin hyllypohdintani viime kesältä. Kaikki sai alkunsa Kannustalon Pohjanmaa-asuntomessutalosta, jonka sisustuksesta inspiroiduin niin, että kehittelin itselleni himotuksen mustaan sivuhyllyyn (Uusi hylly?). Pohdiskelin eri vaihtoehtoja syksyllä ”Sivuhylly hakusessa” -postauksessa. Vahvoilla oli Ikean Vittsjö-hyllykkö, joita sittemmin onkin näkynyt monessa paikassa. Mutta minä päädyin toiseen vaihtoehtoon ja syksyllä laitoin oman hyllyni tilaukseen Sisustuksen Koodista.

Hylly saapui vihdoin ja viimein meille viime viikolla. Valitsin lopulta siis tanskalaisen Muuton ”Compile” hyllykön. Hyllyn valmistus aloitettiin vasta hiljattain, joten siksi toimitusaika oli näin pitkä. Hyllyn on suunnitellut yksi lempisuunnittelijoistani: Cecilie Manz.

muuto-compile-9748

muuto-compile-9762

Hylly sijoittui meidän olohuoneen nurkkaukseen, tarjoiluvaunun tilalle. Olette varmasti nähneet tuunaamani Ikean tarjoiluvaunun monissa kuvissani, sillä se on ollut yksi lempihuonekaluistani. Mutta joskus minäkin kyllästyn. Nyt se piste tuli ja halusin hankkia tilaan paremmin sopivan säilytyskalusteen. Tarjoiluvaunu ei suinkaan jää toimettomaksi, vaan se päätyy alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa meidän terassille – tarjoiluvaunun alkuperäiset terassilevyt ovat onneksi vielä tallella.

Kokosin uuteen hyllyyni sisustuslehtiä, maljakoita ja sisustusesineitä. Ylimmälle hyllylle rakentelen usein vaihtuvia asetelmia. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olen lisännyt hyllylle fikukseni – se varmasti piristyy aurinkoisemmasta paikasta ja ihan selkeästihän tuo hylly kaipasi jotain vihreää.

muuto-compile-9751

muuto-compile-9767

Olen todella tyytyväinen, että valitsin tämän Muuton hyllykön! Pidän kovasti sen muotokielestä; se erottuu muista samantapaisista hyllyistä taka-osasta pystyyn kääntyvien hyllylevyjen ansiosta ja myös siinä miten hyllytasot ovat eri korkuiset.

Tätä hyllyä saa myös valkoisena ja harmaana. Minä päädyin valitsemaan mustan siksi, että se sopii kivasti lähellä olevan mustan takan pariksi ja siksi, että sisustuksemme kaipaa myös voimakkaita kontrasteja ettei lopputulos jää liian pliisuksi.


Translation: I love my new ”Compile” shelf from Muuto! Last summer I decided that we had to replace the tea trolley with a proper shelf and after thinking about different alternatives, I decided to order Compile shelf from Muuto. The manufacturing started only recently so I had to wait for my shelf for many months. But now it is finally here and it is perfect!

Kommentit (18)

 1. Kati / villa valko

  Niin ihana!

  • suvi m

   🙂 Minäkin tykkään kovasti. 🙂

 2. Westend Mum

  On kiva, kun muotoilussa on huomioitu samalla ulkonäkö JA käytännöllisyys (takaosan pystyyn kääntyvät hyllylevyt)!
  http://westendmum.fi

  • suvi m

   Niinpä, se on tärkeä pointti. 🙂

 3. Muuttuva kotini Päivi S

  Kiva hylly ja sopii teille kyllä tuohon tosi hyvin. Sopii varmaan kivasti tumman takanki kanssa ja makkarin seinät kun tummat, niin kiva ns. pari niittenki kanssa.Tuo kivaa kontrastia.

  • suvi m

   Juuri näin. 🙂 Kyllä se harmaakin hylly olisi ollut tosi ihana, mutta kontrastin takia valitsin mustan. Mustassa näkyy kyllä pöly helpommin, mutta näkeepähän mistä pyyhkiä… 😉

 4. Twiggy – Valkoinen Harmaja

  […] kotiutunut monta uutta juttua. Kuun alussa meille saapui uusi olohuoneen matto, viime viikolla Muuton sivuhylly ja vielä olisi yksi uusi tulokas esiteltävänä. Kaikki hankinnat ovat kuitenkin sellaisia, jotka […]

 5. Miten soveltaa sisustustrendejä omassa kodissa? – Valkoinen Harmaja

  […] niin karsittua. Erilaiset sisustushyllyt ovat nousseet suosituiksi ja meidänkin kodista löytyy trendikäs avohylly, johon rakentaa sisustusasetelmia. Myös tällä tavoin on nopeaa ja helppoa tuoda vaihtelua […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *