Blogit
Valkoinen Harmaja

MUUTAMA KEITTIÖPYYHE

favouritetowels

Koristetyynynpäällisten lisäksi hamstraan keittiöpyyhkeitä. Tekstiileillä on niin helppo päivittää kodin sisustusta. Keittiöpyyhkeet ovat usein edullisia ja niiden avulla saa helposti luotua erilaista fiilistä keittiöön. Kokosin lempparipyyhkeistäni gif-animaation (tosi retroa…;)):

keittiopyyhkeet

Siinä vilahtelee keittiöpyyhkeitä HAY:ltä, Marimekolta, Typhoonilta (Pantone), Hemtexiltä, Saanalta ja Ollilta, Polka Jamilta, Design Lettersiltä ja Rie Elise Larsenilta.

Ultimate-lempparini ovat tällä hetkellä neon väriset HAY:n pyyhkeet (pinkin sävyissä), Arne Jacobsenin typgrafialla kuvitettu Design Lettersin pyyhe sekä Rie Elise Larsenin neon vihreä-lila pyyhe. Nuo pyyhkeet näkyvät pinossa ensimmäisessä kuvassa. Pieni ripaus neon väriä näyttää nyt niin hyvältä muuten hillityssä sisustuksessa. Etenkin harmaaseen sopivat neon värit tosi herkullisesti.

lempipyyhkeita

Yksi pidempi aikaisista lempparipyyhkeistäni on ollut yllä olevassa kuvassa näkyvä lila Typhoonin Pantone-pyyhe (alla se Rie Elise Larsen lemppari, jonka jo mainitsin).

Parhaimmat keittiöpyyhkeet ovat sellaisia, jotka kuivaavat hyvin, eivätkä mene ihan kauhean ryttyisiksi pesussa. Omasta kokoelmastani HAY:n pyyhkeet täyttävät parhaiten nuo kriteerit. Pyyhkeet ovat pesun ja kuivausrumpukäsittelyn jälkeen ihan sileät, eivätkä vaadi silitystä. Toisin on esim. Marimekon pyyhkeiden laita, jotka tahtovat usein mennä pahasti ryttyyn. Ja minähän olen niin innokas silittäjä… 😉

Mutta pääasia, että pyyhkii hyvin!

Translation: These are my favourite tea towels. My collection includes towels from HAY, Marimekko, Typhoon (Pantone), Hemtex, Finnish designers Saana and Olli, Polka Jam (also Finnish), Design Letters and Rie Elise Larsen.

Kommentit (12)

  1. Ansku

    Aivan ihana blogi. Olisin kysynyt että mistä noita Rie Elise Larsenin keittiöpyyhkeitä saa ostettua? Turusta olen itse, mutta onko niitä jossain verkkokaupassa?

    • suvi m

      Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂 Olen saanut Rie Elise Larsenin keittiöpyyhkeen siskoltani, eli niitä myydään Turussa Sisustuksen Koodissa. Muita jälleenmyyjiä en ole selvittänyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *