Blogit
Valkoinen Harmaja

Muutama joulukuva

Kyllä nyt on levätty! Tämän vuoden joulun pyhät ovat tuntuneet jotenkin erityisen rentouttavilta: olen nukkunut pitkään joka aamu (kymmeneen!) ja jouluaattona nukuin jopa neljät päikkärit! Koko joulun aika on mennyt leppoisissa merkeissä perheen kesken. Joululahjoista ei tarvinut tänä vuonna stressata, sillä sovimme ettemme aikuisten kesken (sisarukset ja vanhemmat) hanki niitä ollenkaan. Ostimme Mankun kanssa kyllä toisillemme pienet lahjat; minä sain toivomani jumpsuitin, jossa hengailen nyt neljättä päivää. Levänneenä ja uutta intoa täynnä on taas mukava palata blogin pariin. Tässäpä vähän meidän joulutunnelmia.

joulukotiin

joulukattaus

joulukattaus2

joulukattaus3

Näissä kuvissa vilahtaa jo vähän ruokailutilan muutos, josta mainitsin aiemmin. Seinillä on nyt isäni tauluja mustissa kehyksissä ja pöytäliinana on siskolta saatu Artekin H55-kangas, jossa on hiukan vahakangasmainen, akryylinen pinta. Aivan mahtava liina, kun sitä voi pyyhkiä mutta pinta ei ole muovisen tuntuinen! Kattaus koostui perinteisesti Arabian Teema-sarjasta ja Iittalan lasiastioista. Servetteinä olivat Artekin mustavalkoiset Sienat. Pöydän päihin asettelin Kartellin Masters-tuolit, jotka ovat meidän terassituoleja. Inspiroidun Cocon ruokailutilasta, jossa heillä on sama ruokapöytä kuin meillä ja pöydän päässä musta Ton-tuoli. Täytyy kuvata tämä meidän ruokailutila vielä paremmassa valossa, jotta näette kuinka pienillä asioilla tuli merkittävästi eri näköinen tila…

joy_kynttelikkkoTontut toivat uusia polttimoita Joy-kynttelikköön sopivasti jouluaatoksi

joulukuusi_oh

joulupukki

Jouluaattoilta huipentui tietysti joulupukin vierailuun! Kylläpäs niitä paketteja tuli paljon, vaikka aikuisten lahjoja ei jaettukaan! Joulupäivä ja Tapaninpäivä kuluivatkin mukavasti Legoilla rakennellen, pelaten ja leffoja katsellen. Mitenkähän sitä taas tottuukaan arkeen…?

Translation: A few pics of our Christmas. Our dining room looks so different now that we have hung new paintings (painted by my father) with black frames on the wall. The tablecloth is H55 by Artek. I also placed two Kartell’s Master chairs at both ends of the table.

Kommentit (24)

 1. EM

  Haluaisin kysyä tuosta teidän talon ulkoverhouksesta. Aika vasta olette ilmeisesti rakentaneet, mutta onko vielä valkoinen talo pysynyt valkoisena? Ja näyttääkö tuo paperisävy lunta vasten hyvältä? Luuletko että valkoista ulkoverhousta pitää useammin maalata kuin esimerkiksi tummanharmaata taloa? Kiitos, jos ehdit vastaamaan!

  • suvi m

   Kyllä vielä on ulkoverhous pysynyt hyvin valkoisena. 🙂 Parisen vuotta ollaan tässä asuttu. En huomaa mitään muutosta talon värissä ja lumenkin kanssa näyttää Paperin sävy ihan kivalta. Voisin kuvitella, että tumma maali haalistuu herkemmin auringossa, mutta en tiedä varmasti. Ja kai nykyisin maaleissa on kaikenlaisia haalistumisen estoaineitakin….? 🙂

 2. Linnea

  Oi kun kaunista! Onko tuo ihan Artekin kangas tuossa pöydällä, siitä ei ole tehty pöytäliinaa? Onko minkä kokoinen? Onko nuo Siena servetit sitä isompaa kokoa? Kiitos tästä inspiraatiopostauksesta! Linnea

  • suvi m

   Kiitos, onpa mukava kuulla. 🙂 Sain liinan lahjaksi, joten en osaa sanoa tarkemmin, mutta ei siinä ole ompeleita reunoissa (eikä oikeastaan niitä edes kaipaa). Servetit ovat sitä suurempaa kokoa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *