Blogit
Valkoinen Harmaja

Muutama ajatus tummista seinistä

Magnolian oksaa kuvatessani tuumasin, että se näyttäisi varmasti kauniilta myös tummaa taustaa vasten. Ehkä herkät vaaleat kukat erottuisivat paremmin ja kuviin saisi erilaista syvyyttä. Siinä touhutessani innostuinkin sitten kuvaamaan työhuonetta eri suunnasta kuin aiemmin. Taustalla näkyy olohuoneemme ja ihan takana pilkottaa myös makuuhuone – näkymä avautuu läpi talon.

tyohuone_laatikosto

magnolia_oksa

magnolia_tyohuoneessa

nakyma_tyohuoneesta

Työhuoneen tumma värisävy (Tikkurilan ”Kätkö”), joka taittuu aavistuksen verran lilaan, on minusta yksi onnistuneimmista valinnoista taloomme. Vaikka huone on todella pieni (vain 7 m2), emme hylänneet tummaa värisävyä. Minusta tuntuu, että se tuo syvyyttä huoneeseen. Tämä musta sävy ei myöskään ole liian kova, juuri tuon lilan vivahteen ansiosta. Esimerkiksi saunatupamme mustat seinät (sävy ”Toro”) tuntuvat minusta voimaakkaamman tummemmilta.

Nyt alkaa magnolian oksa vedellä viimeisiään, joten huomenna täytyy käydä ostamassa uudet perjantaikukkaset…

Translation: A view from our study out to the livingroom (and bedroom at the back). Magnolia looks nice against dark background. The walls of this small room (only 7 m2) have been painted with a black colour that has a hint of lilac. It is one of the best choices that we have made when building the house, I think.

Kommentit (12)

  1. Jonna//Lady mustavalkoinen

    Kyllä tumma seinä on vain jotenkin kaunis. Olen huomannut että aika usea (bloggaaja) tuttu on nyt tarttunut telaan ja vetäissyt seinän tai muutaman tummaksi.
    Myös meillä on makkari ja olkkari saaneet tummat seinät. 🙂

    • suvi m

      Tummat seinät taitavat nyt kyllä ihastuttaa monia. Minunkin tekisi mieli vielä maalata makuuhuoneen seiniä… 😀 Mutta ei kuitenkaan sitä päätyseinää, vaan niitä muita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *