Blogit
Valkoinen Harmaja

Muuramen tv-taso

Saan aina silloin tällöin kyselyitä meidän TV-tasosta, joten päätin vihdoin tehdä siitä tarkemman postauksen. TV-tasomme on Muuramen Mup-mallistosta. Hankimme sen tänne muuton yhteydessä ja olemme olleet oikein tyytyväisiä valintaamme. Laatikosto on tukeva ja laadukas ja mikä tärkeintä: kätkee sisäänsä paljon tavaraa.

muurame

muurame_laatikko

muuramen_tvtaso

muurame_block

Meidän modulimme koostuvat kolmesta 78 cm levyisestä ja 39 cm syvästä palasta. Sokkelin korkeus on 5 cm. Kiiltoasteeksi valitsimme normaalin mattapintaisemman vaihtoehdon, sillä koen sen olevan ajattomampi valinta kuin korkeakiiltoisen. Matala sokkeli puolestaan tekee TV-tasosta modernimman ja ripauksen nykyaikaisemman näköisen kuin korkeammalla sokkelilla.

Laatikostoon mahtuu paljon tavaraa. Vasemman puolisessa laatikossa säilytämme lasten DVD-elokuvia ja pelilevyjä. Keskellä olevassa kippikaapissa on lautapelejä ja langaton wlan-reititin. Keskimmäisen kaapin takaosassa on reiät johtoja varten. Oikean puolisessa laatikossa säilytämme valokuva-albumeita.

Kippikaappi:

kippikaappi

Laatikko:

laatikko

Muuramen nettisivuilla on suunnitteluohjelma, jonka avulla voi itse koota mieleisen kokoonpanon Muuramen moduleista ja ohjelma näyttää lopuksi kokonaisuuden alv-hinnan.

Kommentit (11)

  1. Katariina

    Hei!

    Paljon on tv-tason kokonaiskorkeus tuolla matalalla sokkelilla? Hyvältä näyttää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *