Blogit
Valkoinen Harmaja

Tykkään: Menu ”Afteroom” naulakko

Afteroom Coat Hanger_Location_02_Download 300dpi JPG (RGB)_193180

menu_afteroom

Menun uusi ”Afteroom” naulakko on minusta aivan ihana! Yksinkertaisen kaunis ja ajaton. Muoto muistuttaa kyllä kovin paljon sitä Eamesin pariskunnan suunnittelemaa kangaskuosia, josta kirjoittelin joululahjatoivepostauksessani taannoin. Vitran Eames-tyynynpäällinen on vaan sen verran suolainen hinnaltaan, että taitaa jäädä hankkimatta tähän huusholliin (haaveilla voi onneksi ilmaiseksi). Mutta tämä naulakko voisi ehkä kotiutuakin joskus, vaikkapa meidän makuuhuoneen seinälle…?

Translation: I really like this ”Afteroom” coat hanger by Menu. The shape resembles the dot pattern designed by the Eames couple for Vitra.

Kommentit (6)

 1. arleena

  Minä ajattelin samaa, että hankin tätä naulakkoa. Katsoin Ulla Koskisen instassa, miten kaunis asettelu siitä oli tehty.

  • suvi m

   Sopisi hyvin teillekin! 🙂

 2. Pia

  Naulakko on kyllä kaunis! Minulla on tuolla Eamesin Dot-kankaalla verhoiltu nojatuoli, harmaa pohja ja mustat kuviot, tykkään.

  • suvi m

   Voi että, on varmasti upea nojatuoli! 🙂 Saisikohan tuota kangasta metritavarana edullisemmin…tekisi siitä itse tyynyt…? 🙂

  • Pia

   Ostin tuolini aikoinaan Boknäsilta, se on hollantilaisen Gispenin valmistama ja se oli tuolla kankaalla verhoiltu. Ihastuin tuoliin, vaikken ostohetkellä edes kankaan suunnittelijaa tiennyt.

  • Pia

   Viesti katkesi kesken: kankaan suunnittelija selvisi pari vuotta tuolin oston jälkeen ja oli iloinen yllätys.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *