Blogit
Valkoinen Harmaja

Medinilla

No eipä tässä ole hirveästi huvittanut sisustella, kun ulkona on niin upea sää! Muutaman kuvan nappasin kuitenkin uudesta kasvistani: medinillasta. Olen ihaillut tätä kasvia jo useamman vuoden ja nyt kun se oli 50 % alessa lähikukkakaupassani, päätin sen vihdoin kotiuttaa. Toivottavasti saan pidettyä medinillani hengissä mahdollisimman pitkään.

medinilla_sivupoydalla

medinilla

medinilla_lantern

afroart_tyyny

medinilla_2

Medinilla on trooppinen kasvi, joten olosuhteiden olisi hyvä olla lämpöiset ja kosteat. Vetoa se ei kestä. Luulen, että paikka tuossa olohuoneen isojen ikkunoiden edessä on hyvä ja se on tarpeeksi kaukana terassinovesta, josta saattaa vetoa tulla kun siitä kuljetaan. Medinilla ei saa kuivahtaa, vaan sen pitäisi antaa olla kosteana. Toivottavasti muistan sen. Ruukuksi nappasin nyt vain vanhan saviruukun, joka on oikeastaan ihan trendikäs nyt kun terracotta on niin kovin pinnalla.

Sohvalla oleva pilkullinen Afroartin koristetyyny on yksi lemppareistani! Minusta se sopii kauniisti vitivalkoiselle soffalle. Kaikkien valkoisten sävyjen ei tarvitse minusta olla täysin samat.

Mukavaa lauantai-iltaa! Minä menen nyt jatkamaan riippukeinussa köllöttelyä…

Translation: I bought lovely medinilla plant on Friday. It was on sale, so I decided to try my luck with it. I hope I’ll manage to keep it alive for a long time! 😉

Kommentit (2)

  1. anna-liisa

    Olen ihaillut tätä kasvia kukkakaupassa useaan kertaan. Nimeä en kyllä tiennyt. Kuulostaa vähän haasteellisilta nuo kasvuolosuhdevaateet; lykkyä!

    • suvi m

      Tässä on kyllä haastetta meikäläiselle! 🙂 Saa nähdä miten kasvin käy…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *