Blogit
Valkoinen Harmaja

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Marimekko

Nyt käynnistetään Valkoisen Harmajan kevätarvonnat, joista aiemmin ohimennen mainitsin ”Aitous inspiroi” postauksessa. Aloitus kohdistui sattumoisin aprillipäivälle, mutta tämä ei ole mitään pilaa. Olen pyytänyt kevätarvontoihin mukaan omia lempibrändejäni ja luvassa on mukava arvonta useammalle kevätviikolle. Toteutan arvonnat kuten ”ennen vanhaan”, eli ilman kaupallista yhteistyötä omaksi ja lukijoideni iloksi.

Marimekko-arvonta

Ensimmäiseksi arvotaan ihana sisustussetti Marimekolta:
vihreä Flower-vaasi sekä Basket-koristetyynynpäällinen.

marimekko-ss17-8083

marimekko-ss17-80481

marimekko_palkintoNäin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin miten sinä luot keväistä ilmettä olohuoneeseen.

Ehdit osallistua arvontaan pe 7.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Osallistumisaika on umpeutunut. Voittajan julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit (579)

 1. Milla

  Kevään kolkutellessa kevyempiä materiaaleja ja hempeämpiä värejä niin matossa kuin sisustustyynyissä. Keväällä myös ihanaa saada leikkokukkia maljakkoon ja haaveena saada juurikin tuo marimekon vaasi niille

 2. Annika B.

  Meillä pyöräytän yleensä (kaksipuoliset) matot nurinpäin, toiselta puolelta paljastuu keväälle vaaleampi värimaailma. Myös osa koristetyynynpäälisistä menee vaihtoon viimeisimmän Elloksen tilauksen myötä.

  Tänä keväänä aion myös laittaa edesmenneeltä mummulta perimäni ”talonpoikaisliljan” amppeliin. Se ei ole vielä innostunut kukkimaan. joten näyttänee siellä kivalta. Pääsiäisen aikaan taitaa parit leikkokukatkin meille ilmestyä.

  Ihanaa kevättä talouteenne! Toivottavasti aurinko paistaa läpi pääsiäisen 🙂

 3. Jenni K

  Leikkokukilla ja keväisemmillä tyynynpäällisillä 🙂

 4. Sanna/ Sisustus COCO

  Kukilla ja tyynynpäällisillä
  Mukana arvonnassa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *