Blogit
Valkoinen Harmaja

Makkarin uudet lakanat

Tänään aamupäivällä oli viikkosiivouksen aika. Oikeastaan eka kerran kunnolla muuton jälkeen, sillä tähän asti ollaan vain järjestetty kaaosta pois ja imuroitu tarvittaessa (lähes joka päivä). Nyt siivosin koko kodin kerralla kuntoon ja pesin lattiat.

Kattolamppua ei ole vielä kunnolla kiinnitetty

Vaihdoin uudet H&M Homen lakanat makkariin. Yllätyksenä tuli se, että tyynyliinoissa ja pussilakanoissa oli vetoketjut (kyllähän se tuoteselosteessa luki, mutta olin unohtanut). Tosi kivaa, ettei peitto putkahtele pussilakan sisältä esiin. Kuvissa pussilakanasta roikkuva naru on vetoketjun naru (samaa kangasta kuin lakana).

Hennesin pussilakanoista olen kuullut monenlaisia mielipiteitä. Nämä meidän ovat vasta eka kertaa käytössä, joten vielä en voi sanoa kuinka hyvät ovat loppuen lopuksi. Lakanat ovat Hennesin sanoja lainaten: ”Hienoa, tiheään kudottua puuvillamateriaalia (lankanumero 40), jossa kuosiinkudotut raidat.” 100% puuvillaa.

Ennen lakanoiden vaihtoa laitoin petivaatteet terassille tuulettumaan Fatboyn riippukeinuun.

Ihanaa saada puhtaat ja raikkaat petivaatteet sänkyyn! Pidän enemmän tuollaisesta rennosta petauksesta kuin särmästä, hotellimaisesta petauksesta – ja petaaminen sujuukin niin nopsaan ja helposti tähän tyyliin. 😉

Kommentit (11)

  1. suvi m

    >Anonyymi: Fatboyn riippukeinu on aivan ihana! Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ostokseen. 🙂 Siinä on oikein mukava köllötellä ja kaksi aikuista mahtuu kyllä vierekkäin. Onhan siinä sitten tietenkin jokin painorajoitus (en muista mikä se on), mutta kyllä me olemme miehen kanssa siinä köllineet samaan aikaan, vaikka emme mitään keijukaisia olekaan. ;D Riippukeinun saa kasattua sen mukana tulevaan kassiin ja siinä olemme säilyttäneet sitä talven ajan varastossa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *