Blogit
Valkoinen Harmaja

Kauniit magnolian kukat

Voiko kauniinpaa kukkaa enää ollakaan kuin tämä magnolia? Nupuillaan ollut oksakin oli minusta kaunis, mutta kyllä upeat kukat tuovat ihan erilaista tunnelmaa (verrattuna vaikkapa aiemman postauksen kuviin, jossa oksa oli nupuillaan).

tea_trolley

magnolia_branch

tarjoiluvaunu

magnolian_kukka

magnolia_blossoms

nakyma_mh

magnolia

tea_trolley_magnolia

Mikä parasta, tästä oksasta on iloa pitkään. Jokainen nuppu näyttää aukeavan yksi kerrallaan, vuorotellen. Auennut kukka näyttää raikkaalta ehkä päivän verran, mutta sitten on jo tulossa seuraava kukkanen. Keväällä istutamme kyllä magnolia-pensaan omalle pihalle! Täytyy koettaa jos se menestyisi näillä leveyspiireillä…

Tarjoiluvaunu pursuaa sisustuslehdistä. Täytyisi käydä ne läpi ja viedä osa paperikeräykseen. Lempparilehtiä säilytän kyllä pidempään ja palaan kauniisiin kuviin silloin tällöin. Sepä olisikin sopiva puuha näin sunnuntaipäivään!

Translation: My magnolia branch has started to bloom. It looks so beautiful!

Kommentit (26)

 1. Hanna
 2. Emilia

  Hei! Pakko nyt tiedustella, kun haaveilen uuden puisen ruokapöydän hankintaa ja meillä on kaksi kissaa. Miten teillä kissa on jättänyt ruokapöydän rauhaan? Onko yrittänyt teroitella kynsiään ruokapöydän jalkoihin? Jos on, niin miten saitte käytöksen loppumaan? Meillä nimittäin toinen kissoista teroittaa kynsiään saunan lauteisiin välillä ja hieman mietityttää, että uskaltaako puista ruokapöytää meille hankkia..

  • suvi m

   Ei meidän kissat välitä ruokapöydän jaloista ollenkaan. Tuon ikean pöydän puupinnat on käsiteltykin niin, että ei siihen kissojen kynnet purisi. Saunan lauteet ovat usein karkeampaa puuta, tai sellaista eri tuntuista…

 3. Jaana – At home

  Oi miten kaunis ja herkkä. Saisikohan tällainen ei-viherpeukalo tuollaisen kukkimaan?

  • suvi m

   Varmasti saat! Minä en nimittäin todellakaan ole mikään viherpeukalo. 😀 Tuolle oksalle riittää vain puhdas vesi ja valo. Mielummin vähän viileämpi ilma, eli ei suoraa patterin tms. lähelle.

 4. Sanna

  Wau mitä kuvia! 🙂

  • suvi m

   Kiitos Sanna! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *