Blogit
Valkoinen Harmaja

Magnolia

Laurin upean talon jälkeen tuntuu vähän lattealta postailla omista nurkista. Magnolia on kuitenkin niin kaunis, että ehkä se toimii kivana aasinsiltana taas tavallisiin postauksiin. Pari vuotta sitten bongasin magnolian oksia ensimmäistä kertaa kukkakaupasta ja sen jälkeen niistä on tullut vakio-osa tammi-helmikuista kotiamme. Hento henkäys jo keväästä (ehkä näin uskaltaa jo todeta).

magnolia-7579

magnolia-7590

magnolia-7600

magnolia-7588

Magnolian oksa sopii ihanasti Marimekon maljakkooni*!

magnolia-7595

Tämä tuunaamani Ikean tarjoiluvaunu vilahtelee usein kuvissani ja kokoan sen päälle mieluusti erilaisia asetelmia. Mutta olen jo kuukausia sitten tilannut tämän paikalle uuden hyllykön (kirjoittelinkin elokuussa eri sivuhyllyvaihtoehdoista). Päädyin valitsemaan Muuton Compile-hyllykön. Uutushyllyn toimitukset aloitettiin vuodenvaihteessa ja innokkaana jo odottelen omaa Compilea saapuvaksi!

*Marimekon Ming-vaasi saatu osana blogiyhteistyötä


Translation: It’s magnolia season! I love this flower!

Kommentit (6)

 1. Anne Malia

  Niin kaunista <3 Kyllä kestää Muutolla, harmaat hyllyt ovat olleet saatavilla nyt tammikuusta alkaen, tilaamaasi mustaa ja valkoista alkaa saada ulos tuotannosta maaliskuussa…joten vielä joudut tovin odottelemaan. Mutta hyvää kannattaa odottaa!

  • suvi m

   No, hyvää jaksaa odottaa kuten sanoit. 🙂

 2. Essi – St. Black

  Kaunis oksa, kauanko se säilyy maljakossa? Pitääkö leikata uutta imupintaa jne?

  • suvi m

   Meillä oksat ovat säilyneet vajaa viikon. Kannattaisi varmasti leikata uusi imupinta, mutta minulta se on päässyt arjen kiireissä unohtumaan.

 3. Katja/Valkoisen vuoren rinteillä

  Onpa kaunis! Olen monilla työreissuillani tuolla Euroopan mailla ihastellut magnoliapuita, ovat aivan pökerryttävän upeita täydessä kukassaan. Ja teidän sisustus hei pesee mennen tullen Laurin 😀 vaikka Laurillakin on magee sisustustyyli 😉

  • suvi m

   Voi kiitos Katja! 🙂
   Haaveilen magnoliapuusta omalle pihalle, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia sellaista. Ja en ole edes varma menestyisikö se näillä leveysasteilla… Ihana on kyllä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *