Blogit
Valkoinen Harmaja

Maanantai-inspiraatio: Elisabeth Heier

Minulla on selkeästi melko väritön kausi meneillään ja tällä hetkellä innostun hyvin maanläheisistä sävyistä. Siksi haluankin esitellä teille nyt yhden inspiraationi lähteen: norjalaisen sisustussuunnittelijan Elisabeth Heierin -blogin.

230914_1

170814_1

031014_1

280914_1

040914_1

110914_1

Juuri tällaisesta sisustustyylistä pidän kovasti! Ajaton sisustus, jossa on yhdistetty modernia ja runsaanpaa tyyliä. Näin syntyy minusta kodikas fiilis moderniinkin kotiin. Aivan ihastuttavaa!

Elisabethin kotoa löytyy myös monia haaveilemiani huonekaluja kuten Bertoian Diamond chair ja Jieldén valaisin. Huomatkaa myös kuinka kauniisti Elisabeth on tuunannut HAY:n Tray-pöydän marmorilevyllä. Olin ihan otettu taannoin, kun huomasin että Elisabeth oli lainannut yhtä kuvaani (Ikean tarjoiluvaunusta).

Mistä blogeista te inspiroidutte juuri nyt? Vinkkejä saa mielellään jättää kommenttiboxiin.

Translation: I want to share with you one of my inspiration sources: Elisabeth Heier blog. I love how she combines modern style with cosier items to create an inviting interior. I still dream of the diamond chair and Jieldé lamp. And notice how she has transformed the HAY Tray table by replacing the top with a marble plate. So lovely!

Pics: Elisabeth Heier (thanks!:))

Kommentit (8)

 1. Sanna

  Elisabethin blogi kuuluu mun lemppareihin myöskin! Kauniit kuvat, jotka selkästi pääasiassa blogissa (varsinkin kun ei ymmärrä norjaa) 😀

  • suvi m

   Niinpä! 😀 Onneksi vähän on englanniksikin tekstiä. Olisipa tämmöisiä blogeja enemmän…

 2. modernistikodikas

  Upea! Ei liene yllätys, että minäkin rakastin tätä sisustusta 🙂

  • suvi m

   No eipä se ole kovin suuri yllätys! 😉
   Hyvä maku sulla! 😀

 3. Liina/Villa Ilona

  Elisabeth Heier löytyy myös minun lukulistaltani. Upea koti ja sisustus! Toisin mielelläni omaan kotiinkin vastaavanlaista tyyliä.

  • suvi m

   On kyllä! Samaa pehmeyden ja modernin tyylin liittoa yritän minäkin toteuttaa…

 4. Mathias

  Kiitos mahtavasta blogivinkistä. Varustin viikonloppuna sohvan harmaan sävyisillä tyynyillä. Ulkona on vaahteran ja jalavan lehdet keltaisena, joten siinä on riittävästi väriä tähän hetkeen.

  • suvi m

   Kuulostaapa ihanalta! Teillä on niin kaunis koti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *