Blogit
Valkoinen Harmaja

Luuri kunnossa

Joku saattaa ehkä muistaa, kun kerroin kesällä rikkoneeni iPhoneni takakuoren kaksi kertaa peräkkäin. Toista kertaa en uutta takakuorta korjannut, vaan haljennut kuori paikattiin kontaktimuovilla. Etsiskelin sopivaa takakuorta netistä jonkin aikaa, mutta vasta nyt viime viikonloppuna, Hesan reissulla, tuli vihdoin hankittua se mieleinen: Pantone-tyylinen takakuori. Väri on armeijan vihreä, sillä muita mieleisiä värejä ei ollut jäljellä. Tämä onkin oikeastaan aika kiva väri, vaikka en välttämättä olisi tätä valinnut jos kaikkia vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. Nyt olen oikein tykästynyt tähän!

Pidän muutenkin tosi paljon näistä Pantone-tyylin mukaan ”stailatuista” tuotteista. Meiltä löytyy ennestään lila Pantone-keittiöpyyhe. Pantone-mukejakin on markkinoilla – sellainen olisi aivan ihana!

Kommentit (18)

 1. Maria

  🙂 Ihana kuori tosiaan !
  Mistä se on? Pitäis omaan iphoneen hommata kuori ja toi kyllä miellyttää silmää!

  -Maria

  • suvi m

   Tuossa ylempänä jo vastasinkin, että ostin kuoren Humacista. On kyllä kiva ja puhelin tuntuu nyt mukavalta kädessä. 🙂

 2. Karla All I ever wanted is here-blogi

  Tuo sormuksesi on ihana, Suvi! Katsoin sitä silloin kesällä kun tavattiin, ja taisin jo silloin kysellä sen ostopaikkaa. Itse olen miettinyt tuon tyyppisen teettämistäkin. Onko runko hopeaa vai valkokultaa? Entä tuo valkoinen osa, lasia, korukiveä?

  • Karla All I ever wanted is here-blogi

   Piti sanoa vielä, että aidosti virkistävää nähdä kuvissa hillitty, normaalikokoinen kello eikä aina sen yhden ja saman merkin kelloja!

  • suvi m

   Täältä löydät lisätietoja Ihania Design -tuotteista:

   http://www.designihania.fi/index.php

   Ja kiitos mukavasta palautteesta! 🙂 Tuo kello on jo monta vuotta vanha; klassinen ja ajaton malli, joka näyttää aina hyvältä. Kieltämättä haaveilen uudesta kellosta silloin tällöin… 😉

 3. tii

  hei
  ihania on kaikki: kello, sormus ja kuori. 🙂
  suojaako pantone-kuori reunoilta kännyn lasia?

  • suvi m

   Kyllä tuo kuori suojaa kännykän reunojakin jonkin verran. Minulla on iPhonen etulasikin haljennut. :/

 4. E

  Heippa! Jos on tarvetta iPadin kuorelle, niin Pantone -merkkisiä löytyy, vieläpä mukavalla alennuksella, Asokselta: http://www.asos.com/Case-Scenario/Case-Scenario-Pantone-Universe-iPad-2-Smartcover/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2445463&SearchQuery=ipad&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black Tulit mieleen, niin piti tulla vinkkaamaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *