Blogit
Valkoinen Harmaja

Lumo

Kuten jo mainitsin, olemme hankkineet ulkovalaisimet. Aiemmin haaveilin niistä Flosin Belvedere-valaisimista. Ne olisivat olleet kyllä niiiiiin upeat, mutta ylittävät meidän budjetin aika reippaasti ja luulenpa, että värikään ei ehkä olisi ollut optimaalisin, sillä ne ovat tummanruskeat.

Päädyimme sitten hankkimaan K-raudasta kotimaiset Ketosen Lumo-valaisimet tummanharmaana. Ovat nämäkin ihanat ja sopivat minusta kivasti meidän moderniin taloon.

Kuten kuvista näkyy, maalaushommat ovat vielä hiukan kesken, mutta voiton puolella ollaan jo. Sitten alkaa terassien rakentaminen. Ja syksymmällä sitten toivottavasti pihan tasoitus ja nurmikon istutus. Joskus olisi kiva myös jatkaa saunarakennusta ja päästä saunomaan…hommaa riittää siis vaikka muille jakaa.

Kommentit (7)

  1. Balee

    >Hienot valaisimet. Onko noissa normaali E27 kanta lampulle?

  2. suvi m

    >Mervi: Odotan vain innolla, että päästäisiin edes siihen vaiheeseen, jossa eka talomme oli, kun se myytiin. Siinä vaiheessa alkaa jo vähän helpottaa. :)Anna: Juu, Ketonen taitaakin olla vaasalainen firma. ;)Hmm…mitähän Artekin valaisinta tarkoitat…? Pitää googlata. :)Luulen, että tuo lamppuasia hautuu vielä jonkin aikaa. Mutta kiitos vinkistä! :)Gloria: Googlasin nuo teille tulevat valaisimet ja kyllä nekin ovat upeat! 🙂 Minusta nuo Lumot ovat juuri siksi kauniit, että muotonsa takia tuovat vähän pehmeyttä moderniin taloomme.Susse: Kiva jos minusta oli apua! 🙂 Tuleepas teille hienon värinen talo! ;)Sammakkoprinssi: Minustakin nuo valaisimet ovat kauniit ja klassiset. :)Balee: Nyt tuli sellainen kyssäri, että täytyy konsultoida isäntää. Hän on juuri ulkona korkeuksissa, nosturin päässä maalaamassa. Mutta vastaan sinulle vielä myöhemmin. Tai ehkä Ketosen nettisivuilla on tieto….?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *