Blogit
Valkoinen Harmaja

Lume

Jatketaan vielä laadukkailla ja upeilla suomalaisilla tuotteilla… Eteiseemme kotiutui nimittäin viime viikolla Koodista ehkäpä maailman kaunein naulakko: kotimaisen BEdesignin ”Lume”-vaaterekki. Edellisen keltaisen HAY:n naulakon myin blogikirppikselläni jonkin aikaa sitten ja ehdimme jo kaivatakin uutta naulakkoa. Omat ulkovaatteemme sijoitamme yleensä eteisen yhteydessä olevaan pieneen vaatehuoneeseen, mutta vierastakkeja varten vaaterekki on hyvin tarpeellinen.

bedesign_lume

bedesign_lume2

bedesign_lume_naulakko

Valitsin valkoisen värin, sillä tarvittaessa tämän vaaterekin voi sijoittaa myös makuuhuoneeseen ja se sopii siihenkin värimaailmaan. Lume-vaaterekki on muotoilultaan kauniin yksinkertainen ja ajaton. Sen lisäksi se on todella viimeistelty, sillä rekki on tukeva ja sen yläosassa, kohdassa johon henkarit sijoitetaan, on muovinen ”pehmuste”, mikä hillitsee metallisten henkareiden kolinaa toisaan ja rekin runkoa vasten ja henkarit pysyvät myös paremmin paikoillaan. Nämä ovat meille olennaisia ominaisuuksia, sillä eteisessä parveilee usein paljon lapsia ja entinen naulakko kolisi ja heilui usein. Ja onhan tämä naulakko oikein ilo silmälle!

Translation: I bought a new coatrack for our entrance hall. It is from a Finnish company called BEdesign. I really love it’s simple design and yet it is very functional, since it has well-thought details: such as a plastic part on top, which prevents metallic hangers from clacking against each other and it also keeps them in place better. The coatrack is also much steadier than the one we had before (it was from HAY and I sold it a few months back).

Kommentit (33)

  1. T

    Voih…kaunis on, tuon kyllä ilomielin ottaisin meillekin, mutta valitettavasti ei vain mahdu millään omaan budjettiin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *