Blogit
Valkoinen Harmaja

Lukijan Asko Mixed -matolle uusi koti?

Kirjoittelin jonkin aikaa sitten Olohuoneen matto -postauksessa uudesta Linie Designin ”Asko Mixed” matostamme. Olemme olleet mattoon hyvin tyytyväisiä, eikä siitä enää irtoa nukkaa samassa määrin kuin uutena. Myös eräs lukijani hankki tämän samaisen maton, mutta valitettavasti luonnonvillamatto aiheuttaa allergiaoireita heidän lapselleen, joten hänen on luovuttava upouudesta matostaan. Lupasin auttaa etsimään matolle uutta omistajaa tämän blogin välityksellä.

Niinpä huhuilenkin nyt, että löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta Asko Mixed -matosta kiinnostuneita? Maton koko on 200×300 cm (eli sama kuin meillä) ja sen hinta on 377 €, mutta myyjä on valmis pikkuisen pudottamaan hintaa.

Kiinnostuneet: jättäkää kommenttilootaan viestiä ja täyttäkää kommentointilomakkeeseen sähköpostiosoitteenne, niin välitän tiedon eteenpäin maton myyjälle. Nopein varaaja saa maton!

Kommentit (23)

  1. helenalle

    Hei. Mattokuumetta podettaessa hain tiedot olohuoneen matostanne. Oletteko olleet tyytyväisiä mattoon? Lapsiperheellisenä kiinnostaa… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *