Blogit
Valkoinen Harmaja

Lopulliset piirustukset

Tänään saimme talon ja saunarakennuksen lopulliset piirrustukset, joilla voimme hakea rakennuslupaa. Tältä ne näyttävät:

TALO
SAUNARAKENNUS
ASEMAPIIRROS

Kaavamääräysten takia rakennusten kattokaltevuus on jyrkempi kuin alkuperäisessä Harmajassa. Aluksi minua epäilytti, että tuleeko pulpettikatto näyttämään hassulta jyrkempänä versiona, mutta kävimme katsomassa erästä Harmajaa, jossa on sama kattokaltevuus kuin mikä meille on tulossa ja se ei näyttänyt ollenkaan hullulta. Harmajaa saa kyllä myös harjakattoisena.

Hahmottelimme pohjaan vielä takkavarauksen (joka on kuvassa suurempi kuin mitä takka lopulta tulee olemaan) siltä varalta, että haluammekin joskus asentaa takan taloon. Takan paikkaa oli vähän hankala päättää, sillä emme halunneet sitä samalle seinälle, jolle tv on tulossa. Niinpä kekkasin, että sen voisi laittaa tilanjakajaksi tuohon olohuoneen ja keittiön väliin, jolloin lastenhuoneisiin johtava käytävä jatkuu yhtenäisenä keittiöön asti. Ratkaisu tuntuu oikein hyvältä, vaikka emme ainakaan näillä näkymin ole laittamassa ollenkaan takkaa taloon.

Illalla on tiedossa sitten paperihommia, kun alamme täyttää rakennuslupahakemuksia.

Kommentit (21)

  1. Mahtava saunarakennus

    Hei, tämä keskustelu on jo aika vanha, mutta sen verran kiinnostaisi saunasta tietää, että onko tuo saunarakennus itse suunnittelemanne vai jokin paketti? Itselle olisi tarkoitus rakentaa juuri tuon näköinen saunarakennus omalle pihalle…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *