Blogit
Valkoinen Harmaja

Loppukesän tunnelmaa

takkatuli-5621

Tällä viikolla blogissa on ollut normaalia hiljaisempaa, sillä täällä on riittänyt kaikenlaista puuhaa. Alkuviikon hääräsin erään ihanan stailaustyön parissa (toivottavasti saan pian näyttää teille mistä oli kyse), sitten oli työpaikan kemut ja tänään olemme maalanneet aidan rimoja. Kesäsade keskeytti aitahommat, joten tämä ilta otetaan rennosti.

takkatuli-5629

takkatuli-5632

Sytytettiin takkaan tuli ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Syötiin hyvin ja nautittiin jälkkäriksi jäätelöä. Sitten päätin istahtaa tähän sohvannurkkaan kirjoittamaan teille kuulumisia. Jätskikulhokin jäi vielä pöydälle. Oletteko muuten maistaneet Aino-jäätelön makua ”Suolainen kinuski”? Tosi hyvää!

takkatuli-5641

takkatuli-5623

Saako muuten vielä sanoa, että on syksy? Minusta syksy alkaa aina silloin kun uusi lukuvuosi pyörähtää käyntiin. En yhtään harmittele kesän loppumista, sillä jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa. Minusta on ihanaa kuinka syksyllä keskitytään enemmän kotiin ja sisustusrintamalla vilkastuu, kun monet brändit julkaisevat uutuuksiaan. Rakastan myös tunnelmointia, joka hämäriin iltoihin liittyy. Ja pihallakin riittää kaikenlaista kivaa puuhasteltavaa ennen kuin tulee liian kylmä.

Leppoisaa lauantai-iltaa!


Translation: I’ve been really busy lately in a certain styling project and we have also been building a fence in our garden. It is a rainy day today, so it is best just to relax and light the fireplace.

lovethismoment_musta

Kommentit (15)

 1. Jonna

  Just meinasinkin korjata, että ei vielä ole syksy vielä ens viikko nautitaan kesästä ja sitten toivotetaan syksy tervetulleeksi

  • L

   Ylin kuva on mielestäni todella ihana. Pidän kovasti pehmeydestä ja runsaudesta, jota siinä on. Ihanan kotoisan ja hyvällä tavalla syksyisen näköistä!

  • suvi m

   Kiitos L ! Ihanaa jos tuollainen tunnelma välittyy. 🙂

  • Viivi

   Juurikin näin. Elokuu on vielä kesää kouluista huolimatta. Sitkeästi pidän kesästä kiinni, vaikka syksyn jo aavistaa lähestyvän. Suomen kesä on niin turkasen lyhyt (ja vähäluminen), etten pidän siitä kynsin hampain kiinni. Kohta on venetsialaiset ja silloin päästetään kesästä irti. Syksykin on ihanaa, mutta ei oo kesän voittanutta.

  • suvi m

   Viivi: ihan ymmärrettävää, onhan kesä niin lyhyt. Ja tänä vuonna ei oikein ilmatkaan suosineet. Minä taas odotan jo innolla syystunnelmointia ja kynttilänvaloa. Tosiaan, viikonloppuna on Venetsialaiset.

  • suvi m

   Jonna, juu arvasin, ettei vielä sopisi puhua syksystä. 😉 Mutta oon hätäinen. 😀

 2. Tuula

  Hei. Olohuoneen matto,mistä olet ostanut,saako vielä näitä??

  • Hanna H

   Teillä on kyllä kaunis takka! <3 Ihanan tunnelmallisia kuvia! 🙂

  • suvi m

   Kiitos Hanna! 🙂 Ollaan kyllä tykätty takasta kovasti. Nytkin tuntui ihanalta pitkästä aikaa se puun tuoksu ja rätinä, mikä takasta tulee. Siitä tulee vähän sellainen mökkimäinen fiilis. <3

  • suvi m

   Tuula, olohuoneen matto on Linie Designin ”Charles”. Se on Sisustuksen Koodista. 🙂 Kyllä niitä vielä saa. 🙂 Loistava hinta-laatusuhde.

 3. Hanna

  Mustakin elokuussa on vielä kesä! Ja ainakin täällä Tampereella on muutaman päivän ajan ollut tämän kesän mittapuulla oikein tosi mainiot kesäilmatkin, jollaisista ei viimekuukaisina juuri ole ollut tietoa: rankkasateista on saatu vähän taukoa, auringosta on voinut nauttia jopa peräkkäisinä päivinä jne. 😀

  • suvi m

   Ihana kuulla, että siellä on ollut upea sää! 🙂 Täällä on jo aika syksyistä.

 4. Iida S.

  Mulla syksy alkaa, kun ilmassa on se tietty tuoksu oli lämpötilat mitä tahansa. Ihan ei vielä ole se aika, mutta melkein jo 😀

  • suvi m

   Juu, ei ihan vielä syksy ole. Loppukesä on varmasti parempi termi, kuten otsikkoonkin laitoin. 🙂

 5. Sara

  Hei! Kiitos kivasta blogista. Mikä tuo musta hylly on tuolla takan takana? Kiitos tiedosta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *