Blogit
Valkoinen Harmaja

Lomafiiliksissä

Hiphei, minä olen lomalla! Teimme pienen, yhden yön lomareissun Vaasaan koko perheen kesken. Kävimme pulikoimassa Tropiclandiassa ja tapaamassa ystäviä. Oli myös mukava käydä fiilistelemässä vanhoilla kotikonnuilla, kurkkaamassa entistä taloamme. Yön nukuimme hotellissa. Nyt olemme takaisin kotona ja tuntuu kuin olisimme olleet kauemminkin poissa. Ihanaa olla taas kotona! Lapsetkin totesivat, että oli ollut jo ikävä kotiin. Poika sanoi, että ”Koti on maailman paras paikka”. Ei sitä kauan tarvitse olla pois, kun tulee jo ikävä. 😉

Nyt meinaan ryhtyä siivouspuuhiin. Nuo helmililjatkin voisin ihan istuttaa ruukkuihin – nyt vain iskin ne muoviruukkuineen noihin Arabian ”Earth”-sarjan ruukkuihin.

Ai niin, tarkennuksena tuohon käynnissä olevaan arvontaan, että arvottavaan Fiskars Inspiration™ – sarjaan kuuluu: oksasakset (ohileikkaava malli), leveä istutuslapio, kuokka sekä möyhennyskuokka. Vielä on sunnuntaihin saakka aikaa osallistua!

Kommentit (4)

 1. Trina

  Täällä kanssa nautitaan kotiinpaluusta:). Se on melkein loman kohokohta omalla tavallaan. Ihanaa, että pääsit käymään ”kotikulmilla” ja saitte vähän lomailla, etenkin kun keväät tuntuvat olevan kaikilla niin kovin kiireisiä. Aurinkoista viikonloppua:)!

  Trina, http://trinanlaivassamukana.blogspot.com/

  • suvi m

   Kyllä, kotiin palaaminen on niin ihanaa! Toki lomallakin on mahtavaa, varsinkin hotellissa, kun saa mennä aamulla valmiiseen pöytään. 🙂 Voi että, kuinka odotankaan jo kesälomaa!!!

   Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne! 🙂

 2. Esmeralda

  Ihanan keväinen ja aurinkoinen kuva!

  • suvi m

   Kiva kuulla. 🙂 Olisi kyllä ollut nätimpi jos nuo siniset muoviruukut eivät näkyisi, mutta en ole vieläkään saanut istutettua noita helmililjoja ruukkuun. Kohta ei enää kannatakaan jos ne pian jo nuupahtavat… 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *