Blogit
Valkoinen Harmaja

Listallinen Harmaja + ”bonusvideo”

Löysimme rautakaupasta mieluisat listat, eli mahdollisimman kapeat ja huomaamattomat. Aivan ihanat! Minusta nämä listat viimeistelevät lattian kauniisti. Ovien ympärillekin laitettiin normaalia ohuemmat listat. Olisi ollut liian hankalaa ja työlästä alkaa säätää listatonta taloa, joten minusta tämä on oikein hyvä ratkaisu. Tarjolla on nyt vain nämä iPhone-kuvat:

Loppuun vielä Mankun kuvaama ”diskovideo” näin perjantai-illan kunniaksi. Videolta näkee, miten pistorasioiden opastusvalot menevät päälle pimeällä.

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (20)

 1. S

  >joo kaks vuotta pitää ainaki asua, ei järkeä myydä ennen sitä ;). en tiiä miten sitä tästä raaskis luopua, mut pakko se ois jos uutta alettas rakentaan.. helposti voisin rakentaa sinne teillepäin :Don vaan yks pulma: mies ei oo toisesta talosta yhtään innostunut, höpöttää vaan jostain pihahommista.. boooriiiing 😀

 2. Anonymous

  >Niin, mutta minulla tulee kolhuja seiniin kun imuroin LATTIAA siitä seinän vierestä. Minusta lista on helpomi putsata viiruista kuin maalattu seinä. Eikä ne viirutkaan niin haittaa, mutta mahdolliset kolhut.

 3. suvi m

  >S: Kyllä minäkin mietin joskus ekassa talossa asuessa, että ei siitä voisi ikinä luopua. Mutta elämä vei meitä näin. 🙂 Teillä on kyllä niin ihana talo, että siitä kannattaa nyt nauttia!Anonyymi: Kolhujuttuun en osaa sanoa mitään. Minulle on imuroitaessa tullut vain viiruja seinään (kipsilevyseinää) ja ne on saanut pois yleispuhdistusaineella.

 4. Saara

  Heippa!

  Tosi ihanan ja keveän näköset nuo listat, muistatko mistä löysitte?
  Mä en haluais liian massiivisia listoja, ja noi ois aikas perfectot…:)

 5. anna

  Heippa! Mistä olette hankkineet nuo lattialistat huoneiden väliin ja minkä sävyiset ne ovat? Näyttävät sopivan hyvin tuohon lattiaan. Parketin ja laatan liitoskohdassa teillä ei ilmeisesti ole listoja lainkaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *