Blogit
Valkoinen Harmaja

Lisää harmaata

Sunnuntai-aamuna heräsimme jälleen lumiseen maisemaan. Vaikka tänä talvena on ollut todella vähän lunta, on meillä ollut sisällä hyvinkin valkoista sohvanpäällisten vaihtamisen jälkeen. Niinpä päätin vaihtaa sohviin taas vaihteeksi harmaan ilmeen ja karsin koristetyynyjä.

oh_sivusta

adea_band

oh_harmaat_paalliset

oh_rt_harmaa

oh_eames_harmaat

Sohvilla on ”vain” kolme koristetyynyä, mikä on meitsille tosi vähän. Sohvalle saivat jäädä siis uusimmat Afroartin mustavalkoiset koristetyynyt sekä Muuton tyyny valkoinen puoli suunnattuna eteenpäin (tyyny on toiselta puolelta haalean roosa). Olemme tosiaankin nauttineet sohvasta vaihteeksi näin kulmasohvaksi aseteltuna; parhaasta nurkkapaikasta saa melkein taistella. Visuaalisesti pidän sohvista kyllä enemmän niin, että modulit ovat irti toisistaan.

Karsin olohuoneesta graafista mustavalkoisuutta pois myös vaihtamalla Annon kolmio-kuvioisen maton tilalle olohuoneen ”ykkösmaton” eli Linie Designin ”Asko Mixed” maton.

Valkoisen Harmajan Instagram ja Facebook seuraajat jo tietävätkin, että ruokailutilan uusi valaisin saapui meille vihdoin maanantaina. Viikonloppuna otan siitä parempia kuvia. Se on niiiiin ihana!

Kiitos muuten kaikille takka-postauksen kommenteista. Sain uusia vinkkejä ja takkavalinta alkaa hahmottua. Vastailen teille pian…

Translation: A more greyish look in our living room again, since I changed the sofa covers.

Kommentit (25)

 1. Henna

  Meille on tilattu Adean Band harmaana (sellaisella vähän struktuuripintaisella kankaalla), ja näiden kuvien jälkeen en millään malttaisi enää odottaa… niin hyvältä näyttää ainakin teillä! Isoksi sohvaksi näyttää kevyeltä ja ilmavalta. Meidän sohvassa on kapeat käsinojat, taisi olla joku uutuusmalli. Tuo teidän olohuone hipoo ihan täydellisyyttä, vaaleaa, ripaus mustaa, puuta ja vihreää… me like!

  • suvi m

   Oi, mukava kuulla! Saatte ihanan ja mukavan sohvan! 🙂 Ne uudet Band-mallit näyttävät tosi upeilta.

 2. Emma

  On tuo teidän sohva vaan loistava! Pitäiskö sittenkin harkita panostaa tuohon.. Epäilen vaan pahoin meidän tuplien tuhoavan tuon turhan nopeasti ja siihen tarkoitukseen turhan tyyris ostos 😀

  • suvi m

   Mun on kyllä vaikea uskoa, että teidän pikkuisen saisivat tuhottua tämän sohvan. 🙂 Ainakaan rungoltaan. Päällisethän on sitten helppo pestä ja vaihtaakin, mutta muuten sohva on todella pitkäikäinen. Sinuna panostaisin, sillä luulen, että jos ostat nyt Ikean sohvan, niin muutaman vuoden päästä etsit taas sohvaa. 😉 Mutta on nämä kyllä vaikeita valintoja, kun laadukas sohva on kuitenkin niin iso hankinta…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *