Blogit
Valkoinen Harmaja

Jotain kaunista

Täällä on paikat vähän hyrskyn myrskyn makuuhuonerempan takia. Tavarat lojuvat missä sattuu ja meidän aikuisten sänky on olohuoneen nurkassa. Onneksi ostin viikonloppuna kauniita kukkasia. Kaaoksenkin keskellä pitää olla jotain missä silmä lepää. Ja tiedättehän, että rakastan kukkasia!

leinikit_eucalyptys

kukkakimppu

olohuoneenpoydalla

Alunperin lähdin etsimään papukaijatulppaaneita. Olen niitä ihastellut Marjan kauniissa kuvissa. No, niitä ei löytynyt, mutta sen sijaan valitsin eucalyptyksen oksia ja valkoisia leinikeitä. Kiitos Mirkalle, jonka vinkkasi että Mari Havian kukkakaupasta löytyy eucalyptyksen oksia!

Me taidetaan olla vähän hulluja, sillä tämä pieni remontti tuntuu niin kivalta! Mankkukin nauttii, kun saa paklata ja heilua hiomakoneen kanssa. Minusta sekin on oikeastaan aika kivaa, että sänky on olohuoneessa. Huomenna voisin napsaista siitä muutaman kuvan muistoksi ja näyttää teillekin millaisen makkarinurkkaus olohuoneeseen syntyi.

Translation: We are renovating our bedroom and the house is in a small chaos state. Fortunately, I bought these beautiful flowers last weekend so I have something nice to look at. We must be little crazy, but we both love to renovate and are excited about the situation. It would be so nice to build a new house again!

Kommentit (16)

 1. Laura / Heinässä heiluvassa

  Niin kauniita kuvia ja ihania kukkia. Eucalyptyksen oksat on todella kauniita ja parasta on, että ne kestäö kauan. Saa pitkään käyttäö oksia esim stailauksiin 😉

  • suvi m

   Niinpä, eucalyptys on niin ihana! 🙂

 2. Noora

  Moikka, mikä matto sinulla on olohuoneessa? Asko -matto on ilmeisesti vaihdettu mustaan mattoon? Voin ostaa Asko-maton sinulta jos sillä ei ole enää käyttöä. 😉

  • suvi m

   Nyt on tummanruskea Annon matto, mutta se muuttaa saunatuvalle ja askon mixed -matolle on taas käyttöä. 🙂

 3. Sanna

  Hei!

  Oletko tänä vuonna tekemässä tuota omatekoista kalenteria ja mahdollisesti laittamassa sitä tänne? 🙂

  • suvi m

   Se on tehty ja löytyy joulukuun postauksista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *