Blogit
Valkoinen Harmaja

Lehtiteline / pikkupöytä

Tein yhden pienen ostoksen Asuntomessujen messuputiikista. Tuo säilytin näkyikin jo ”Yksi huone, kolme tyyliä” -postauksessani, mutta ajattelin että se ansaitsee oman tarkemman postauksen. Kyseessä on kotimaisen Everyday Designin pöytä/lehtiteline. Olin miettinyt lehtitelineen hankkimista jo pitkään, sillä kodin nurkkiin kerääntyy aikamoiset kasat sisustuslehtiä ja halusin löytää niille säilyttimen, jossa kasat pysyisivät siististi pystyssä.

lehtiteline2

everydaydesign_lehtiteline

lehtiteline3

everydaydesign_poyta

everydaydesign_table

small_table

pikkupoyta

Alkuperäisenä aikomuksenani oli hankkia Mixrack, mutta kun messuilla oli sopivasti Everyday Designin putiikki, päätinkin hankkia tämän heidän säilyttimensä. Tämä onkin parempi, sillä se toimii yhtä hyvin lehtitelineenä kuin pienenä sivupöytänäkin. Ja voi tuossa säilyttää myös esimerkiksi takkapuita. Modernisti Kodikkaan Kertulta löytyy muuten tämä sama pöytä/säilytin terassilta.

Kantsii olla vain vähän varovainen, kun liikuttelee tuota silloin, kun pöytälevy on lattiaa vasten; minä sain jo aikaiseksi muutaman naarmun levyn pintaan, kun olin vähän huolimaton.

Translation: I bought this small table/magazine holder from the Finnish Housing Fair. It is from a Finnish company called Everyday Design. This was a good choice for a magazine rack since it serves also as a small table.

Kommentit (12)

  1. Mira

    Hei! Kurkkaapa kummin päin sinulla on tuo pöytälevy paikoillaan. Noista kuvista ei ihan niin tarkkaan näe, mutta levy kiinnitetään pöytätaso ylöspäin, myös silloin kun sitä käytetään lehtitelineenä. Eli pöytälevyn pinta ei tule lattiaan päin vaan lehdet nostetaan pöytälevyn päälle. Näin ei tule ainoatakaan naarmua pöytään kun pinta on lehtien alla suojassa. Sekava selitys, mutta toivottavasti hoksasit mitä tarkoitin. Teline on niin kaunis ja monikäyttöinen! Hyvää kesää!

    • suvi m

      Niin mutta jos levyn kiinnittää toisin päin, niin ruuvit osuvat lattiaan ja sitten lattiaan saattaa tulla naarmuja… Ei ne pöytätason naarmut minua haittaa. 🙂 Siirtelen tuota tästä lähtien varovaisemmin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *