Blogit
Valkoinen Harmaja

Lauantaisämpylät

Täällä on tänään ollut harmaa ja sateinen päivä. Teimme viikkosiivouksen eilen illalla, sillä minua tympii todella käyttää yksi viikonlopun päivä siivoukseen. Nyt jäi sitten aikaa muuhun – kuten leipomiseen. Tutut tietävät, että tämä ei todellakaan ole minulle tyypillistä, mutta tänään leivoin sämpylöitä.

Voita pitää olla paljon!

Pari apuriakin minulla oli; toinen vähän innokkaampi kuin toinen. Lopputulos maistui kaikille. Ohjetta en nyt tähän iske, sillä se oli ihan suoraa jauhopussin kyljestä.

Mukavaa lauantaita!

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  >Anonyymille kertoisin, mitä me olemme tehneet: kyse on pelkästään asenteesta. Tukholmassa vieraillessani kuulin ja itse näin, miten kukaan ei pidä edes verhoja edessä. Yksinkertaisesti olemme päättäneet olla välittämättä, katsokoon muut sisään, jos siltä tuntuu, meitä ei haittaa. Nopeasti tottui:)Violette

 2. Janina

  >Herkullisen näköisiä sämpylöitä. 🙂 Odotan innolla Glorian? sitä numeroa, jossa kotinne esitellään. Olet kyllä jakanutkin kiitettävästi valokuvia ja kertomuksia kodistanne, mutta on jännittävä siitä huolimatta nähdä koti lehdessä.

 3. Anonymous

  >Herkullisen näköisiä sämpylöitä! Oma bravuurini leipäpuolella on teeleivät, joita tehtiin yläasteen kotsatunneilla ja nyt aikuisiällä olen niitä aina silloin tällöin tehnyt kotonakin. Hyviä ja nopeita+helppoja valmistaa. Tosi kivat servetit -ovatko Ferm living:n tuotteita?Mukavaa sunnuntaita!-I-

 4. Aikku

  >Samat kuviot myös täällä. Lauantaina lämmitettiin leivinuuni, siellä paistuivat sämpylät ja valmistui moussaka ruoaksi. Lämmön vähän laskettua tein vielä suklaakakun. Kotona tehtyjä sämpylöitä ei voita mikään.

 5. suvi m

  >kehrä: Kiva kuulla! :)Maire: Salmiakkiservetit ovat Ferm Livingin valikoimasta. Anonyymi: Kiva, että olet löytänyt tänne! 🙂 Ihan hyvä kysymyshän tuo on. Kyllä, asumme alueella, jossa on paljon uutta asutusta ja melko tiheästikin. Itse halusimme nimenomaan tällaiselle alueelle lasten takia. Minua ei haittaa jos joku katselee tänne sisälle – ei tänne niin selvästi ulkoa näe. Ja blogistahan näkee vielä tarkemmin. 😉 Iltaisin vedetään toki rullaverhot alas, joten näkyvyyttä ulos ei tuolloin ole. No problemos. ;)Tuulevi: Olet oikeassa! Muutamana torstaina ollaankin siivottu, mutta se on sitten jäänyt. On niin väsy arki-iltoina, että ei vaan meinaa jaksaa. Perjantaina saa puhtia siitä, että viikonloppu on edessä. Haaveilen siivoojasta…edes joka toinen viikko… ;)GloHome: Voi kaunis kiitos kauniista kommentista! Mukava kuulla! 🙂 Violette: Sama asenne täälläkin! :)Janina: Kiva kuulla! 🙂 Minäkin odotan sitä lehteä jo innolla! Saas nähdä milloin ilmestyy…I: Jep, oikein arvasit. Ferm Livingin servetit on kyseessä. :)Teeleivät olisikin hyviä! Pitääpäs tehdä niitä ensi kerralla…Aikku: Voi nam! 🙂 Leivinuunissa tuleekin varmasti extraherkullista ruokaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *