Blogit
Valkoinen Harmaja

Lauantaiaamu

Viikonloppuaamut ovat parasta rentoutumista. Ensin keitämme aamupuuron (tänään oli Helmi-puuroa) ja sitten käperryn sohvannurkkaan kahvikupin kera lukemaan lempiblogeja ja uutissivustoja. Viikonloppuaamujen pitää olla hitaita.

Täällä sataa vettä ja päätimme miehen kanssa, että tänään fiksaillaan täällä sisällä muutamia juttuja kuntoon. Eteisen säilytyssysteemiin tehdään pientä hienosäätöä ja pojan huoneeseen täytyy saada kattovalaisin paikoilleen. Paljon on vielä järjestämistä esim. työhuoneessa. Kuulette varmasti kaikista näistä lisää myöhemmin.

Mukavaa lauantaipäivää kaikille!

Kommentit (6)

  1. suvi m

    >I: Mukavalta kuulosti teidänkin lauantaipäivä. 🙂 Tiina: Voih, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Meillä poika kävi viime syksynä muutaman kerran jalkapalloharrastuksessa, joka oli aina sunnuntaiaamuisin. Hän ei kuitenkaan halunnut jatkaa siellä enää, joten se jäi. Suvi: En nyt ihan tarkalleen muista milloin alkoivat leikkiä yhdessä; ehkä joskus, kun nuorempi oli reilu 2-vuotias. Nyt kyllä leikkivät ja tietysti kinastelevatkin. Aamuisin katsovat lastenohjelmia, joten sen takia meillekin siunaantuu omaa aikaa. :)mapela: Mekin söimme tänä aamuna kaurapuuroa. Kohta jatkuu taas järkkäilyt täällä. :)Niina: Helmipuuro on niin hyvää! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *