Blogit
Valkoinen Harmaja

Lämpöisiä elementtejä olohuoneeseen

Eilinen päivä meni pikkujouluillessa perheen kanssa, joten en ehtinyt tänne postailemaan. Tontut kävivät jättämässä lapsille pienet pikkujouluyllärit ja tämä päivä on mennyt mukavasti niillä leikkiessä. Joten ehti äitikin sitten vähän kuvailemaan.

Kuten aiemmin mainitsin, saimme vanhemmiltani heidän vanhan viininpunaisen villamaton. Se sopii nätisti olohuoneeseen näin joulun aikaan. Aiemmin olohuoneessa olleet mustavalkoiset ja keltaiset tyynyt on siirretty odottelemaan taas kevättä.

Mutta arvatkaas, en ole vieläkään löytänyt niitä meidän Mulberryn tyynynpäällisiä! Ne kuuluvat meidän jouluun. Meillä on varmasti jossain varaston perällä vielä yksi muuttolaatikko avaamatta, missä ne majailevat. Toivottavasti ne löytyvät! Nyt olohuoneessa on nuo aikaisemmin makuuhuonetta piristämässä olleet Missonin tyynyt. Kaivoin kaapista myös yhden vaaleanpunaisen Linumin tyynynpäällisen, kun ei meinannut olla tarpeeksi tyynyjä.

Kävin hakemassa myös kehykset uusimpaan Therese Sennerholtin, yksinoikeudella Sisustuksen Koodille suunnittelemaan printtiin (siitä kirjoittelinkin jo aiemmin täällä). Kehys olikin liian iso! Minun oli tarkoitus kehystää printtityö ilman paspista. No, täytyy hakea myöhemmin oikean kokoinen kehys, vaikka ei tuo minusta ole pahan näköinen noinkaan…

Järkkäilyt jatkuvat täällä, sillä pojan huoneen järjestys pitää muuttaa ja saunatuvan sisustustakin pääsee nyt viimeistelemään, kun vuodesohva on vihdoin saapunut.


Mukavaa sunnuntaita ja 1. adventtia kaikille!

Kommentit (17)

  1. Anonymous

    >Heippa, seurailen innolla blogiasi, se on ihanan raikas. Teillä on kaunis koti ja sinulla samanlainen maku kuin minullakin!Olisin kysynyt, että mikä tai kenen tv-taso tuo teidän on? Onko Muuramen?

  2. suvi m

    >Anonyymi: Tosi kiva kuulla! Kiva, että seurailet! 🙂 Kuten arvasitkin, TV-taso on Muuramen mallistosta. Ei enää uskallettu ostaa Ikeasta, kun kaikki sieltä aikaisemmin ostetut valkoiset kalusteet ovat kellastuneet tai harmaantuneet.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *