Blogit
Valkoinen Harmaja

Kurkistus uuteen välitilaan

Huh, eilen saatiin vihdoin keittiön laatoitushomma valmiiksi! Ei siinä loppuen lopuksi ihan kauhean suuri työ ollut, mutta projekti venyi pitkäksi kun pidimme taukoa ja kävimme kesälomareissulla jne. Mutta nyt vihdoin on silikonitkin paikoillaan ja olen päässyt siivoamaan. Pariin viikkoon ei olekaan tullut siivottua kunnolla, joten nyt on ihana vihdoin saada järjestystä kotiin. Kävin pitkästä aikaa hakemassa oikein kukkakaupan kukkiakin.

sekalaiset_kukat

paikkamaalaus

En ole mikään kauhean pikkutarkka, mutta hurahdin paikkamaaliin, jolla voi paikata listoissa olevia naulankantoja tai kolhuja. Keittiön välitila on minusta niin ihana nyt, että pitää viimeistellä ikkunalistatkin viimeisen päälle. Otan vielä paremmat kuvat valmiista keittiöstä, mutta en malta olla vilauttamatta jo yhtä kuvaa, jonka otin eilen illalla melkein valmiista lopputuloksesta (silikonit puuttuivat tuossa vaiheessa vielä):

marble_backsplash

Olemme kyllä tosi tyytyväisiä, että vaihdoimme laatat! Nämä ovat paljon kauniimmat ja käytännöllisemmät. Olen niin ihastunut keittiön ilmeeseen, että en enää raaskisi laittaa tason päälle yhtään mitään. Mietin jo, että jos saisi kahvinkeittimen piilotettua seinäkaappiin… 😉

Translation: A sneak peek into our new kitchen backsplash! I love it! I’ll post more pics later when everything is completely finished and things are back on their place…

Kommentit (53)

  1. Mirri

    Ihan superhienon näköinen 🙂 Tykkään kyllä marmorista noin muutenkin, mutta tässä se kyllä tulee tosi kauniisti oikeuksiinsa.

  2. Kirsi

    Voi miten kaunis! Lopputulos on todella onnistunut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *