Blogit
Valkoinen Harmaja

Kupari

juhani_melender_taide-4180

Vanhempieni luona vieraillessa tarttuu melkein aina mukaan jokin isin ihana taulu. Sushi-illalliselta toin kotiin kolme maalausta, joista yksi tässä. Tämän akryyli-tussityön nimi on ”Kupari”. Se löysi paikkansa meidän makuuhuoneen päädyn päältä.

Ja tehän tiedätte miten tykkään ikuistaa valon ja varjon vuoropuhelua, joten tietysti tartuin heti kameraan, kun syksyinen ilta-aurinko valaisi makkarin kauniisti sateisen päivän jälkeen. Auringonvalo vääristää vähäsen taulun sävyjä; keskellä oleva suorakaide hehkuu oikeasti metallisessa kuparin sävyssä.

Minulla on mielessä monta erilaista sisustuspäivitystä meille kotiin. Osa on suurempitöisiä kuin toiset. Yksi ideani on rakentaa eteiseen tauluseinä. Luulen, että se toteutuu hyvinkin pian, sillä se ei vaadi suuria valmisteluita.


Translation: It is hard to leave my parents’ home without bringing home at least one of my father’s (Juhani Melender) paintings. Last Friday, when we had a sushi night, I bought home tree paintings. One of the paintings is this one called ”Copper”. So lovely!

Kommentit (4)

 1. Marja

  Kaunis, tämän olisin itsekin mielelläni kotiuttanut ( :

  • suvi m

   Mukava kuulla! 🙂

 2. Kaunis taulu

  Ihanaa kun on tuollainen isi! Kaunis taulu!

  • suvi m

   Niinpä! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *