Blogit
Valkoinen Harmaja

Kuin uusi

Nyt on Milk-valaisin taas kunnossa. Huh! Nyt en enää aseta sitä lehtikasan päälle tai semmoiseen paikkaan, josta se on helppo huitaista. Luulen, että se on turvassa tuossa hyllyssä. Kiitos Länna Möblerille! 🙂

Translation:
I broke my Milk lamp a while ago. I got a new lamp shade from Länna Möbler webshop and now it is as good as new. From now on I won’t place it on top of a magazine pile like before. I think it is safe here.

Kommentit (9)

 1. Mervi

  Kysymys menee ohi tämän postauksen aiheen, mutta olisin kovin kiinnostunut siitä, millaisia kokemuksia teillä on lehtikuusiterassista. Tuleeko siitä tikkuja ja miten olette sen käsitelleet.

  • suvi m

   Emme ole käsitelleet terasseja mitenkään, sillä juuri siksi hankimme siperian lehtikuusta, että sitä ei tarvitse huoltaa ja käsitellä. Täällä aiheesta lisää:

   http://www.lehtikuusi.info/lkominaisuudet.html

   Tikkuja olen huomannut tulevan ruuvien kohdista, jotka pitäisi vielä hioa. Kaikenkaikkiaan ollaan oltu oikein tyytyväisiä tähän ratkaisuun. 🙂

 2. Nimetön

  Hei,

  olisin kysynyt tuosta kuvassa näkyvästä tyynystä: onko se mahdollisesti Johanna Gullichsenin mallistosta? Tosi nätti!

  • suvi m

   Jep, on se Gullichenin tyyny. Minustakin tosi ihana. 🙂

 3. Bisneskissa

  Hei Suvi! Kertoisitko lisää tuosta teidän kirjahyllystä – olen kuolannut sitä ensimmäisten kuvien vilahtamisesta lähtien!

  • suvi m

   Kirjahylly on rakennettu kipsilevystä seinärakenteeseen kiinni. Maalattu samalla sävyllä kuin seinät. Alaosan kaapit ovat samaa sarjaa keittiökaappien kanssa.

 4. Marjo

  Täällä myös yksi kirjahyllyn kuolaaja. =) Ja tuo lamppu… se alkaa olla vastustamaton.

  • suvi m

   🙂

 5. Johanna

  Hei Suvi,

  Jouduitko tilaamaan kokonaan uuden Milk-lampun samalla kokonaishinnalla vai oliko mahdollista tilata ainoastaan uusi kupu lampulle? Itse rikoin juuri pölyjä pyyhkiessäni kovin rakkaan Milk-lamppuni lasisen kupolin ja haluaisin ehdottomasti uuden tilalle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *