Blogit
Valkoinen Harmaja

Kudottu tyyny

Arvatkaas mitä? Emme ole vieläkään löytäneet niitä meidän Mulberryn tyynynpäällisiä. Etsitty on ahkerasti. Hukassa ovat myös punaiset Linumin samettityynyt sekä meidän joulupöytäliina. Samassa paikassa luultavasti kaikki. Voi että, joulukin lähestyy jo uhkaavasti!

Anoppi on ollut taas ahkera ja kutonut meille tuollaisen kauniin tyynynpäällisen. Aivan ihana ja sopii niin nätisti olohuoneemme talvi-ilmeeseen!

Mehikasvikin on pysynyt yllättävän kauan voimissaan. Se nököttää kirppikseltä löytämässäni ruukussa, joka sointuu tosi hyvin maton sävyn kanssa – täyttä sattumaa, sillä en tiennyt ruukkua ostaessa, että tuo matto päätyisi meille.

Tänään ostin kaupasta valkoisen Amarylliksen. Nekin olen yleensä saanut pidettyä hengissä joulun yli. 😉 Mukaan tarttui myös uusin Elle Interiör, joten nyt käperryn sohvannurkkaan sen kanssa…

P.S. Tarkistathan, oletko voittanut taannoisessa Viaplay-arvonnassa (voittajat näet täältä). Vielä puuttuu kolmen voittajan yhteystiedot (jotka voi lähettää sähköpostiini suvimarianne@yahoo.com).

Kommentit (16)

  1. suvi m

    >S: Minustakin! Ihanaa, kun anoppi osaa kutoa niin taitavasti. :)Meän Satu: Olen aivan samaa mieltä. :)Malia: Niinpä. Enää ei harmita niin paljon se, että niitä Mulberryn tyynyjä ei vieläkään ole löytynyt. :/Nanna: Sanos muuta! :)Anonyymi: Kiva kuulla, että olit ajatellut minua tuon kynttelikön nähdessäsi. 🙂 Kävin kurkkaamassa sitä ja oli oikein nätti. Sopivan edullinen vaihtoehto jos ei halua sijoittaa esim. DHS:n Joy-kynttelikköön. Kiitos vinkistä! :)Elli: Kyllä, hän on oikein huipputyyppi! :)Saara: Tosi hyvä tuunausidea jos ei osaa/jaksa/ehdi itse kutoa! Toivottavasti löydät sopivan paidan tuohon ideaan. :)Hanna: Minä toivoisin, että olisin taitavampi kutomaan ja virkkaamaan – tai että olisi aikaa tehdä sellaista. :)Reetta: Se on kyllä mystistä miten jotku tavarat voivat kadota niin! Mankku raivasi tänään meidän varaston eikä ne tyynynpäälliset olleet sielläkään. Nyt ollaan etsitty joka paikasta. Ehkä ne sitten on menneet vahingossa roskiin… :(Toivottavasti te löydätte teidän jouluvalot pikaisesti!Lumi: Kiva kuulla, että palkinto tuli jo perille. Nautinnollisia leffahetkiä! :)I: Olen jo menettänyt toivoni niiden joulutekstiilien suhteen. Pitää keksiä tänä vuonna jotain uutta. Mutta tämä tyyny piristi kummasti! :)E: Se on kyllä ihana! En panis pahakseni vaikka noita olisi enemmänkin. ;)Katarina: Hmm…tuo onkin sitten vaikeampi kysymys. 😉 Mutta eikös se yleensä mene niin, että jos mies on huipputyyppi, niin anopista voi olettaa samaa… 😀 Jostainhan se periytyy. ;)SENJA: Tosi kiva kuulla. 🙂 Toivottavasti viihdyt täällä mukana vielä pitkään. :)Anonyymi: Jep, meillä se johto lähtee oikealle, sillä siinä suunnassa on pistorasia. Hmmm…kyllä sen johdon pitäisi toimia ihan samalla tavalla molempiin suuntiin. Vai mitä tarkoitat? Kauniimmalta näyttää tietenkin niin, että johtoa näkyy mahdollisimman vähän.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *