Blogit
Valkoinen Harmaja

Koushi-valaisin

Paola_6

Paola

schooleylamp

Sisustusjulkaisuja ja -blogeja ahkerasti seuraavat ovat varmasti jo törmänneet tähän valaisimeen. Kyseessä on valokuvaaja Mark Eden Schooleyn suunnittelema ”Koushi” valaisin. Valaisin sopii kauniisti loft-henkiseen sisustukseen, mutta minusta oikein mainiosti myös maalaisromanttiseen tyyliin. Itse voisin nähdä tämän valaisimen meidän makuuhuoneen katossa (en kuitenkaan ole aikeissa korvata Le Klintiä) tai saunatuvassa.

Mutta ajatteletko samaa kuin minäkin: tuollaisen valaisimen voisi helposti tehdä itsekin. Ja moni on varmaan jo tehnytkin – nimittäin ohjeita löytyy esim. Trendenser-blogista tai Remodelistasta. Ei muuta kuin rautalankaostoksille!

Translation: Koushi lamp designed by Mark Eden Schooley looks nice in industrial loft apartments, but I think it could look nice also in more traditional country-style interiors. There are many DIY tips on the net on how you can make this kind of a lamp yourself (e.g. Trendenser or Remodelista).

images: Koolandkreativ and Artilleriet

Kommentit (4)

 1. hubanehome

  Ihan mielettömän ihana tila ja aikas cool ruokapöytä! I like! Niin, ja on se valaisinkin ihan hauska 🙂

  • suvi m

   Ruokapöytä on kyllä upea! Sopii hienosti tuohon asuntoon.

 2. Anna

  En voi mitään; mieleen tulee välttämättä Ikean riisipaperivalaisimet sekä jalalla että ilman. En minä tuosta ainakaan kamalasti maksaisi, itse tehden voisi vielä joten kuten mennä.

  Edellisen kommentin ruokapöytäasiaan yhdyn minäkin, vau.

  • suvi m

   Juu, en minäkään tuota valaisinta ensimmäisenä hankkisi valmiina. Koittaisin tehdä itse ensin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *