Blogit
Valkoinen Harmaja

Kotona vihertää

vihreaa_ohssa

krysanteemit

pehmis_ohssa

pehmis

vihreaa

vihreaa_ohssa2

Povasin trendikoosteessani Mietteitä sisustustrendeistä, että vihreästä tulisi yksi syksyn sisustustrendeistä. Nyt luin Koodin blogista vihreästä ja muistin tuon ennustukseni. Ehkäpä siinä oli sitten jotain perää, vaikka trendejä on minusta hyvin vaikea ennustaa. Kun sitten vielä äitini kysyi haluaisinko lainata vihreäsävyisiä Kenzon koristetyynynpäällisiä, sain inspiraation kokeilla vihreitä tekstiilejä myös omaan olohuoneeseemme. Vihreäsävyinen Ferm Livingin torkkupeitto meillä oli ennestään, mutta nyt valkoisten sohvapäällisten myötä sekin sopii paremmin olkkariin. Tummanharmaa tyynynpäällinen on Linumin. Täytyy myöntää, että en ole koskaan pitänyt kauheasti vihreästä väristä, mutta ihan kivaa vaihtelua tämä tuo. Vihertääkö teillä?

Translation: Green is one of the hottest colours in interior design at the moment. I got inspired and wanted to see how green textiles would look in our living room. The flower pillow covers are by Kenzo and I borrowed them from my mother. The green blanket we already had and it is by Ferm Living.

Kommentit (14)

 1. Nimetön

  Meilläkin vihertää olohuoneessa:) en hirveesti tykkää yleensä vihreestä ,mutta lankesin mulberyn tyynyjen kaveriksi ostamaan siihen sopivat vivreät tyynyyt;)

  • suvi m

   Kuulostaapas kivalta yhdistelmältä tuo Mulberryn tyynyt vihreän kera. Sopii varmasti nätisti.

   Minunkin pitää kaivella meidän Mulberryt taas joulun lähestyessä esille… Sopivat nyt nätisti valkoisen sohvan kanssa. 🙂

 2. Heli

  Meillä vihertää olohuoneessa oliivipuun muodossa. Muuten vihreä ei kyllä oikein innosta, kuin ehkä jossain syysvaatteissa! 🙂

  • suvi m

   Oliivipuut on niin kauniita! Meilläkin oli sellainen, mutta enhän minä saanut pidettyä sitä hengissä. Höh. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *